Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cümleten merhabalar. Sonunda bütçeme göre, ilk motorsikletimi aldım sevincimi paylaşmak istedim arkadaşlar. Hayatımda ilk kez motorsiklet sürdüm ve çok süper birşeymiş ya. Böyle gazı çeviriyorsun ve araç altından kayıp gidiyor. Allah meraklısına almayı ve cümlemize kazasız belasız binmeyi nasip...
Merhaba dostlar. Motor alacağım bu iki motorlada ilgileniyorum. Benim aradığım özellikler tasarruf ve senelerce kullanılabilir bir motor olması. Hız ile işim olmaz En fazla gideceğim 60 km olur onuda öğrenince. Kışın bu motor yatacak işimiz yazın bizim.
Motorsikletlerden anlamam pek hangisi...
Herkese merhabalar. 2 tekerlekli aracları sevmezdim taki komşumun aldığı motoru görene kadar. Öyle sizin bahsettiğiniz gibi namlı şanlı birşey değil ama sabah sabah motoru alıştırma için o rolentide çalışma sesine hasta oldum aracın. Nazlı nazlı çalışıyordu yahu "TAB TAB TAB TAB ..." diye...