kubaşk kullanıcısının son içeriği

1. K

Motor bloğu hafif sürtme

İyi akşamlar bütçem malum piyasa sebebiyle sıfır r25 yetmediği için ikinci el almaya karar verdim, düşük kilometre bir motor buldum fakat sola yatmış motor bloğunda hafif sürtme var, uzaktan belli olmuyor aşırı da değil ince 1-2 cmlik sürtme. Motor ileride sıkıntı açabilir mi, blokta ısınmadan...
  2. K

A1 Ehliyeti, Mondial Drift Mh125

A1 ehliyeti Mondial Drift'i cc farkı olduğu için süremiyor diyorlar doğru mudur? Kimi trafik polisi sürersin birşey olmaz derken bazıları ise süremezsin yasak diyor.
  3. K

Kenan Sofuoğlu 400 KM/H

Arkadaşlar geçen gün odada otururken Kenan Sofuoğlu nun 400 bastığı videoyu babama izlettim babam inanmayıp 400 vursa motorun üzerinde duramazdı vs dedi babam motordan anlamayan biri değil 27 yıllık A2 ehliyeti var kısacası 950rr kadar binmediği motor yok bana motoru sevdiren de kendisi her...
  4. K

motordan anlayan!!!!

Selamün aleyküm arkadaşlar Kuba Cg 150 motorum var (çita değil) motorla hız denemesi vs yaptım fakat kesiciye girmiyor vites 5 de tam gaz veriyorum çoğu kişi motor altında patlar dedi araştırdım pek bilgi edinemedim yardım etseniz
  5. K

Motor rodaj gidiş vs anlayan baksın

Selamün aleyküm 150 lik Cg motorum var sıfır km aldım şuan 2850 km de fakat kilometre 120 125 geçmiyor eski motorum Cg 125 ile 140 yapmıştım yağını da değiştirdim bu arada keko meko dalgacı tipler gelmesin birader
  6. K

Motor 120 geçmiyor

Selamün aleyküm motorum Kuba CG 150 sıfır aldım kilometre yaklaşık 1000 oldu motorla nezaman hız denemesi yapsam 115 125 geçmiyor halbuki 160 ibre var koyan adam boşamı koydu ayarlarında mı sorun var yardımcı olursanız on numara olur
  7. K

İlk Motorum

Merhaba abilerim varsa kardeşlerim ben Muhammet 16 yaşındayım Cg hastası olduğum için Kuba 150 CG sıfır satın aldım fakat motor sürme konusunda sıkıntı yok ama size sormak istediğim birkaç soru var 1-) Motorda tek teker nası yapabilirim ? 2-) Motorda el bırakınca sağa doğru kayıyor motor lastik...

Yeni mesajlar