İlk Motorum

Merhaba abilerim varsa kardeşlerim ben Muhammet 16 yaşındayım Cg hastası olduğum için Kuba 150 CG sıfır satın aldım fakat motor sürme konusunda sıkıntı yok ama size sormak istediğim birkaç soru var
1-) Motorda tek teker nası yapabilirim ?

2-) Motorda el bırakınca sağa doğru kayıyor motor lastik ilemi alakalı?

3-) Egzoz patlatma meselesini çözemedim onu açıklayabilirmisiniz?

4-) Patinaj çekerek yanlıyorlar birsürü video izledim aynı şekilde yapabilirmiyim veya nasıl yaparım

Şimdiden teşekkür ederim

Şunlara dikkat et:

1-) Namazlarını düzgün kıl.

2-) Haramlardan uzak dur.

3-) Kul hakkına girme, ailenden, arkadaşlarından devamlı helallik al.

Yaradanına kavuşmana az kalmış oğlum. Bari hazırlıklı git.

Şunlara dikkat et:

:queen: Trajikomik durum...

Cevaba gelirsek:

1- Tek teker yapma, yapacaksan profesyonel olarak pistte, trafiğe kapalı alanlarda yap. Ama önce iki teker düzgün kullanmayı öğren.
2- Kaçla giderken neden el bırakıyorsun. Tut şu gidonu.
3- Egzoz patlatma meselesi derken? Patlatmak istiyorsan yapma motora zarar bunlar, çevreye de rahatsızlık veriyor.
4- 1. maddede yazdığım gibi önce düzgün kullanmayı öğren. Daha sonra trafiğe kapalı alanlarda bunları yapabilirsin, zamanı gelince de öğrenirsin.

Şunlara dikkat et:

Ilave olarak;
Kuru yer kalmadan boy abdesti,evden çikarken besmele,ve dunyaya ait butun maddi borçlari kapatmak

Kardeşim yaşin genç,ehliyetini al duzgunce bin motoruna,ne gerek var bu atraksiyonlara,madalyami takiyorlar.

Son düzenleme:
Amortiser derken başkan tam ayıkmadım amasörmü

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------

Şunlara dikkat et:

Bu lafı tek senden duymadım reis ama dikkate alırım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------

Amortiser derken tam ayıkmadım amasörmü @RoofRoof

Ankara sincanda oturuyorum ehliyeti bırak buradaki motorların %70 plakasız kalan %30 dominos motoru falan tek onlar plakalı yanımdan trafik geçti plakasız ehliyetsiz kasksız olmama rağmen çevirmedi ondan korkum yok ama şu tek teker falan filan bi ayıksam yeter

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amortiser derken başkan tam ayıkmadım amasörmü

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------

Bu lafı tek senden duymadım reis ama dikkate alırım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------

Amortiser derken tam ayıkmadım amasörmü @RoofRoof

Ooooo yeni troll hayırlı uğurlu olsun.

Asfalt derini yüzünce ayıkırsın. Ulan ehliyetin yetersiz. Allah bilir sigorta falan da yok. Birine, birinin malına vursan ne yapıcaksın? Kaçamayıp ölmezsen adam ölene kadar döver seni. Ayıktın mı ?

Ben bile bugün yeni aldım motorumu noterden satışını ruhsatını üstüme aldım. Sabah dediğim gibi R25'i satıcak arkadaşımın arkasına bindim notere giderken habire ön kaldırdı kaldırdı bende bi sağa çek knk dedim ve motordan inip yürüyerek gittim ve kaç kez motoru altından kaçırıyordu.. Tek teker falan yapmak güzel bişey değil nolcak yani zaten 2 tekerle gidiyorsun onun bile ayrı havası varken tek teker ne sen tek tekeri öğrensen ileride nasıl uçucaz dersin kardeşim :DD

Egzoz tanrıları birazdan teşrif ederler mübarek başlığa.

Özenle hazırlanmış güzel bir troll profil.

Güzel ama eğlençeli diğıl o_O

kardeşim bura apaçilerin forumu değil başka yere git ehliyetsiz biniyorsun büyük ihtimalle inşallah yakalanırsın teker yaparken dikkat et kafana geçmesin

Ankara sincanda oturuyorum ehliyeti bırak buradaki motorların %70 plakasız kalan %30 dominos motoru falan tek onlar plakalı yanımdan trafik geçti plakasız ehliyetsiz kasksız olmama rağmen çevirmedi ondan korkum yok ama şu tek teker falan filan bi ayıksam yeter

Aracın plakasız olması sorun değil. Suç motoru plakasız kullananda değil, plakasız motoru görüp çektirmeyen poliste. Fakat ehliyet durumu çok ciddi. Allah korusun tesadüfen ölümlü, yaralanmalı bir kazanın yanından geçsen, adın yanlışlıkla da olsa kazaya karışsa kendin gibi aileni de yakarsın.

maxresdefault.jpg

böle knk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar