kotucocuk13 kullanıcısının son içeriği

1. kotucocuk13

Jawa style 350 dinamo elektrik tesisati

Guzel ve kaliteli makineler ama en buyuk problemleri elektrik atesleme ve sarj problemi maalesef
  2. kotucocuk13

Jawa style 350 dinamo elektrik tesisati

Arkadaslar merhaba projelik aldigim jawa style 350 motorum var sarj etmeme sorunum var tarak diyot var ustunde unic 12v regulator var ustunde ama baglantilarini cok karistiemislar bana bu konuda yardimci olabilecek var mi ? Simdiden tesekkurler
  3. kotucocuk13

Mobilet bionik 52 egzost sesi

Arkadaşlar merhaba köyde kullanmak icin mobilet bionik 52 aldim herşeyiyle orjinal makine fakat sesi cok çıkıyor 4 5 hane var koyde rahatsiz oluyorlar rahatsiz etmekte istemiyorum hafta sonu egzostun içine bulaşık teli koydum ses kısıldı fakat bu seferde yanmış gazi atamadığından motor tam...
  4. kotucocuk13

Hyosung Gv250 arka teker mili bulamıyorum

arkadaşlar merhaba cümleten Hyosung Gv 250 motorum var arka tekerlek milim yamulmuştu rulman bozulduğunda yalnız nereye baksam bulamadım bildiğiniz bir yer var mıdır? Şimdiden teşekkürler. örnek olması için : http://https://www.motopit.com.tr/urun/arka-teker-gobek-mil-saplamasi-mtp0243217 bu...
  5. kotucocuk13

Yatan motoru trafikten cektirme

2016 dan beri yatan mondial mg king motorum var arkadasim satin almak istedi fiyatta anlastik ben bu araci trafikten cekip cekme belgeli olarak satmak istiyorum motorun muayenesi 2018 in 7. Ayinda bitti 300 tl vergi borcu var ne yapmam gerekiyor bir arkadasim direkt hicbirsey odemeden...
  6. kotucocuk13

motordan gelen ses ve sibob ayarının kacması

Arkadaslar dün 23.30 sularında mondial mg king 150 motorumla yıldırımdan eve doğru gidiyordum FSM bulvarına İzmir yolundan giriş yaptım kırmızı ışıkta beklerken aniden motordan bir sürtme sesi geldi ne olduğunu anlayamadım yesil yandı kalktım 20 mt gitmeden siboblardan aşırı ses geldigini fark...
  7. kotucocuk13

hava filtresinin sesini azaltma

arkadaslar benim bir problemim var motorum mondial mg king 150 motor sesinden çok hava filtresinin sesini duyuyorum bunu azaltmak istiyorum yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. hava filtresinin resmi : [/URL][/IMG]
  8. kotucocuk13

kazalı cub motorsikleti stunt tarzına cevirme

arkadaşlar bir önceki motorsikletim olan mondial 110ft cub motoru arkadasın ısrarı üzerine öğretmek amacıyla motoru arkadaşa vermiştim, arkadaşım virajı alamayıp (heyecandan dolayı) gaz kütüğü takılı kaldı dedi ve kaldırıma oradanda kaldırımın üstünde olan duvara girdi (kimsenin canına zarar...
  9. kotucocuk13

ustanıza dikkat edin!

arkadaslar bundan 3-4 ay once motorumun sübablarından ses geliyordu yavas yavas sıktım boslukları kontrol ede ede egzostu bir diş fazla sıktım calıstırdıgımda egzost sübabı yamuldu ustaya gittim (o malum ustaya mahallede harkes ona gidiyormus kendi diyor) neyse anlastık 1 saate yaparım dedi 1.30...
  10. kotucocuk13

110 cc motor freni hk.

merhabalar MT ailesi bende mondial 110 cc cub var normal frenlere basarken 4 ten 3 e atıyorum (4. yarı devrinden biraz daha dustukten sonra) hem motorun sesi hoşuma gidiyor hemde cok daha cabuk duruyorum bunun zararları ne kadardır sente attıgını biliyorum ve siboblarda problem yaratacagını...
  11. kotucocuk13

mondial 110ft tekleme problemi

arkadaşlar 2 ay once aldıgım 110 cc motorum tekleme yapmaya baslamıstı bende kapagı temizlettim sonra hazır acılmısken egzost ve emmeyi büyüttüm hem performans hemde daha rahat emme ve egzost olması için sonra depoyu temizlettim ardından karbüratörüde temizlettim problem devam ediyordu sonra...

Yeni mesajlar