Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http://www.motoetkinlik.com/4-silindirli-2017-kawasaki-ninja-250r/ ne kadar doğru bilinmez ama sanırım 250cc yarışı her sene farklı motor getirtecek artık umarım doğrudur haber :cat:
hayırlı akşamlar abilerim binbir emekle motor sahibi olucam birde onun dakikalar icinde kaybolmasından cok korkuyorum, sitede otopark yok ama arkada biraz geniş ama kimsenin araba park etmedigi bir alan var etrafındada bel hizasında demirler var belki biraz daha uzun biraz araştırma yaptım...
Nolan Kask N64 Smart Mat Siyah
Bell Qualifie Mat Siyah
Caberg Stunt Güneş Vizörlü Mat Siyah sizce hangisi veya başka önerileriniz varmı acaba abilerim bi yardımcı olursanız sevinirim :pr:
Genelde standart renkler 2-3 çeşit oluyor ama bunları kendi isteğimiz doğrultusunda değiştirme şansımız varmı boyatma vs gibi varsada bi zararı olurmu sizce
Merhabalarr, henüz bir omotor sahibi değilim ama 3-4 ay içinde almayı planlıyorum tabiki racing düşünüyorum 20bin bütcem var bana fikir verirseniz cok mutlu olurum :cat: