Çalıntıdan koruma...

hayırlı akşamlar abilerim binbir emekle motor sahibi olucam birde onun dakikalar icinde kaybolmasından cok korkuyorum, sitede otopark yok ama arkada biraz geniş ama kimsenin araba park etmedigi bir alan var etrafındada bel hizasında demirler var belki biraz daha uzun biraz araştırma yaptım forumda SPY 1000 M MOTOSİKLET ALARMI SECURAGE DİSK KİLİDİ 10MM mantıklı geldi ama bana yardımcı olursanız sevinirim ne kadar dayanıklı ve kaliteli olursa o kadar iyi olur. Bu arada motor r25. Şimdiden teşekkürler hayırlı sahurlar :)

Forumda ve internette uzun araştırmalar yaptıysan alman gereken kilit granit türü olanlar olmalıydı.

R25 ler çok çalınıyor mümkünse kasko yaptırmaya bak.

hayırlı akşamlar abilerim binbir emekle motor sahibi olucam birde onun dakikalar icinde kaybolmasından cok korkuyorum, sitede otopark yok ama arkada biraz geniş ama kimsenin araba park etmedigi bir alan var etrafındada bel hizasında demirler var belki biraz daha uzun biraz araştırma yaptım forumda SPY 1000 M MOTOSİKLET ALARMI SECURAGE DİSK KİLİDİ 10MM mantıklı geldi ama bana yardımcı olursanız sevinirim ne kadar dayanıklı ve kaliteli olursa o kadar iyi olur. Bu arada motor r25. Şimdiden teşekkürler hayırlı sahurlar :)

Öncelikle motosikleti evlerin görmediği bir alana bırakmamak daha iyi. Mümkün olduğu kadar sizin veya diğer evlerin rahatlıkla görebildiği, kuytuda kalmayacak aydınlık bir alan bulun. Kilit için bir şey diyemiyorum bütçe meselesi. En pahalısını almakta fayda var. Ben İstanbulda yaşasam sanırım iyi bir zincir kilidin yanında bir tane alarmlı disk kilidim mutlaka olurdu. Riskli bir bölge isi iki zincir kilit bile kullanılabilir, alarmlı disk kilidi ile birlikte elbette

motorumun çalınmasından korkuyorum diyorsun,gidip dandik disk kilidi ve zincir alıcam diyorsun,,sence yazdıkların mantıklımı,,araştırırsan bu konuda birsürü başlık bulursun ne alman gerektiği hakkında ama sen ucuza halletmek niyetindesin öyle anlaşılıyor

birkere kardeşim gerçekten koruma istiyorsan pintilik yapmayacaksın,alacağın disk kilidi abus8077 olacak en zirvesi,,alacağın zincirde 12mm granit zincir olacak oda abus olacak,14mm zincirde var en iyisi o çünkü makasın ağzına girmiyor ancak çok ağır tabi oda bu işin en zirvesi,,r25 en çok çalınan motorlardan ona göre,,

Yaptırabilirsiniz kasko yaptırın ilk önce. Gerisi keyfinize ve paranoyakliginiza kalmış.

Kesilmeyen kilit yoktur. Tam şarjlı bir spiral taşlama makinası en az 10 tane abus zinciri rahatlıkla kesebilir. 😄

Kesilmeyen kilit yoktur. Tam şarjlı bir spiral taşlama makinası en az 10 tane abus zinciri rahatlıkla kesebilir.

sen abus8077 yi inşaat demiriyle mukayese ediyosun galiba,okadar kolay değil ama neticede zar zor keserde o süre zarfında ve gecenin o sessizliğinde çıkan sesi ne yapacaksın bide bunu açıklasan,ha abus alarmın sesinide işe katmıyorum daha,haaa sesi sıfıra indiren susturuculu taşlama motoru icat edildiyse onu bilemem
yoksa bütün mahalle ayağa kalkar

ucuz kilitleri ben levye ile 3 saniyede açarım o ayrı bir konu

Son düzenleme:
o kilide o kadar para vereceğime gider garaj kiralarım. hırsızdan kilitle falan kurtulamazsın. komşum ona benzer kilitle motorunu bodrumun camınının koruma demirine kilitliyodu motoru. camın korkuluğu kilit milit ne varsa alıp götürdüler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar