Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selamlar.Bügun motosikletimin lastiklerini değiştirdim.Üzerinde fabrika çıkışı mrf lastikler vardı bir kaç kere sorun yarattığı için sürüş yaparken sürekli kendimi sıkarak temkinli bir şekilde gidiyordum.Tavsiye üzerine mishelin pilotlara geçtim.Motorsiklet tamamiyle farklı bir motor...
Herkese selamlar.Motorsikletin debrajının sağlam olup olmadığını anlamanın bir testi var mıdır kendimiz yapabileceğimiz.Motorsikletim son zamanlarda bağırıyor ama gitmiyor gibi gelmeye başladı debriyajın kavraması filan aynı şekilde.
Herkese selamlar malüm kış kapıda havalar serinleyecek yağmur yağacak(umarım).Kış aylarında motorsikletlerinizi nasıl muhafaza ediyorsunuz?Kapalı garajı olan şanslılar için değil tabi bu sorum.
Ben trendyoldan aldığım branda ile örtüyorum ama sadece branda yetmediği için önce bir çarşaf serip...
Herkese iyi forumlar.Motosikletimin lastik değişimini yapacağım fakat yakın çevremde balans işlemi yapan yok lastik değişimi sonrası balans yapılması gerekli midir ?