Köfteci Rider kullanıcısının son içeriği

1. Köfteci Rider

Lastiklerimi Değiştirdim

Herkese selamlar.Bügun motosikletimin lastiklerini değiştirdim.Üzerinde fabrika çıkışı mrf lastikler vardı bir kaç kere sorun yarattığı için sürüş yaparken sürekli kendimi sıkarak temkinli bir şekilde gidiyordum.Tavsiye üzerine mishelin pilotlara geçtim.Motorsiklet tamamiyle farklı bir motor...
  2. Köfteci Rider

Debriyaj Konusu

sağolun teşekkürler
  3. Köfteci Rider

Debriyaj Konusu

Herkese selamlar.Motorsikletin debrajının sağlam olup olmadığını anlamanın bir testi var mıdır kendimiz yapabileceğimiz.Motorsikletim son zamanlarda bağırıyor ama gitmiyor gibi gelmeye başladı debriyajın kavraması filan aynı şekilde.
  4. Köfteci Rider

İlk yağmur, ilk kaza

Çok geçmiş olsun kesinlikle lastik çok önemli
  5. Köfteci Rider

Kışın Muhafaza Etmek

Toplu konutlarda yaşadığım için öyle bireysel bir yer ayırma şansım malesef yok olsa bir dakika düşünmeyeceğim
  6. Köfteci Rider

Husqvarna Svartpilen 250 alınır mı?

Oku bilmiyorum arkadaşım ilgilendiğim bir motor değil 1759164727 Dediğim gibi istanbuldaysanız illaki servisi vardır gidip bi danışın
  7. Köfteci Rider

Husqvarna Svartpilen 250 alınır mı?

Servis konusunda tek değişken bulunduğunuz yer eğer bulunduğunuz yerde servisi varsa gidip görüşün en kafanıza yatacak sonuç bu
  8. Köfteci Rider

Kışın Muhafaza Etmek

Herkese selamlar malüm kış kapıda havalar serinleyecek yağmur yağacak(umarım).Kış aylarında motorsikletlerinizi nasıl muhafaza ediyorsunuz?Kapalı garajı olan şanslılar için değil tabi bu sorum. Ben trendyoldan aldığım branda ile örtüyorum ama sadece branda yetmediği için önce bir çarşaf serip...
  9. Köfteci Rider

Motorsiklet Lastik Değişimi

Evet hocam teşekkürler dediğim gibi yakın çevremde yok bodruma süreceğiz 😊
  10. Köfteci Rider

Muğla
  11. Köfteci Rider

Lastik değişimiyle beraber balansta yapam bir işletme bulmam lazım o zaman teşekkürler
  12. Köfteci Rider

Herkese iyi forumlar.Motosikletimin lastik değişimini yapacağım fakat yakın çevremde balans işlemi yapan yok lastik değişimi sonrası balans yapılması gerekli midir ?
  13. Köfteci Rider

Motorumu yeniledim . 250ccden 250cc ye yükseltmek.

Hayırlı olsun hatasız kazasız güzel anılar biriktirin.
  14. Köfteci Rider

Motor Gruplarına Üyelik

Muğladayım bende tekrar yolunuz düşerse beklerim
  15. Köfteci Rider

Motor Gruplarına Üyelik

Nerede oturuyorsunuz abi