Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelıkle hayırlı geceler bayramınız mubarek olsun ya arkadaslar nasipse mahalleden arkadasa fz6 alıcaz ama aklımızda takılı bi kaç soru var :S bu s2 var normali var aralarında ne fark var yani yeni model diyemi ismi değişik yoksa özelliklerimi farklı şu an alıcak olsak hangisini önerirsiniz s2...
Herkese öncelikle Allah tan sağlık diliyorum aranıza yeni katıldım.
İsmim Polat İzmir de İkamet Ediyorum yaşım 24 çoktan beri hayalimdi bir motor sahibi olmak ve sizin gibi güzel insanlarla tanısmak eğlenmek gerek abilerim ablalarım kardeşlerimle vakit geçirmek , öncelikle bu forumu akıl edip...
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 2014 Cbr 250R Alıcam fakat renk konusunda iyice boşkuğa düşmüş gibiyim herkesten farklı ses geliyo :D benim gönlümde kırmızı var sizce siyah nasıl olur :/
Harbiden böyle bişey yok ya izmirde yaşıyorum ve bugün bayileri aradım ellerinde cbr250r kırmızı renk yok onümüzde 2 haftada sipariş veren olduğundan dolayı şuan sipariş verirseniz 1 ay sonra gelicek diyolar çıldırmamak elde değil yaa nasıl beklicem şimdi 1 ay daha :/:/ ::S:S
Bu gün işten gelince ilk işim ehliyete kaydolmak oldu. Allah inşallah herkese ehliyet ve motor sahibi olmayı nasip eder.
Hakkımızda Hayırlısı Neyse Öyle Olsun Hayırlı Akşamlar.
Başlıkta Hata Olmuş Affola ( Başlayanlara )
Öncelikle Herkese Selamun Aleykum Aranıza Yeni Katılmış Bulunmaktayım , Şimdi Az Çok Trafiği Kuralları ve Motor Kullanmayı Biliyorum Fakat Benim Aklıma Takılan Model Seçememe Bir Türlü Karar Veremiyorum Etrafımda Herkes Farklı Farklı Şeyler Söylüyor...