KnowX kullanıcısının son içeriği

1. K

Ellerimi bıraktığımda motor sağa çekiyor

Bu ülkede her şey sağa çekiyor, çok üzücü
  2. K

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

Çizme giydiğim zamanlarda, hiç çekincem olmuyor :-)
  3. K

Kot Motosiklet Pantalonu tavsiyesi

Rider denim o sorunu belin kemer kısmını yüksek yaparak çözmüş :cool: 1778218672 Benim düşüncem bu tekstil işinde yabancı markalara tomarla para dökmeye gerek yok Yerli markalar en az yabancılar kadar başarılı ve ülkenin ihtiyacına göre model üretiyorlar.
  4. K

Yazlık mont içi giyim

Motorcu gömleği diye bir şey var One shoot two kill
  5. K

Bıktım zincir temizlemekten

Bu konu çok önemli en az 2 ayda bi gündem olmalı :-)
  6. K

Bıktım zincir temizlemekten

Değerli forumdaşlar Forumda uzun süredir dikkatimi çeken bir durum var, kimse zincir temizleme konusu açmıyor. Bu kadar geleneksel bir konunun uzun bir süredir açılmaması Bana rahatsızlık verdi. Foruma yeni katılan veya yeni motosiklet sürücüsü olan kişiler, aramızda mutlaka vardır. Onlara bu...
  7. K

Çılgın CG yatış tekniğini kim icad etti

Bu mantık ile tanga giyse 2 tık olabili 1773751353 Güzel bir bilgi teşekkürler, Hocam
  8. K

Crf 250 ye Rakip Gelmiş

CF motonunda zaten son sahibi oluyorsun
  9. K

Crf 250 ye Rakip Gelmiş

Crf ye alternatif bence bu Rieju Aventura rally 307 İspanyol Markasıymış Sahibinden de sıfırı 360k civarında Özelliklerine göre crf ye kıyasla parası gayet makul 131 kg(kuru 21 lt depo 297cc 33.5HP/27 Nm
  10. K

Arka amortisör keçesi hakkında yardım lütfen.

Sanayiye keçecilere gidin Yanınıza amortisörde götürün. Dış ve iç çapı direk yatak üzerinden ölçü alsınlar. 3-3.6-5 mm keçe yüksekliği zaten çok bir önemi yok ama Dış çap ve iç çap cok önemli 24.6 olan yatağa 24 keçe takılırsa sızdırma yapar Yok ben bu keçeyi bulamıyorum diyorsanız, dış çapı...
  11. K

SOĞUK RÜZGARDAN Dizlerinizi nasıl koruyorsunuz?

Isparta Eğirdir 'de acemilik yaparken, ranza altında "yün içlik şart" diye bir yazı vardı
  12. K

yeni yamaha wr125

Türkiye ye yeni gelmis, İspanyol malı Satışlarıda yeni başladı herhalde. Araştırma aşamasındayım:-)
  13. K

yeni yamaha wr125

Avantura 307 Rally ede bakın bir Hafif ve.guclu

Yeni mesajlar