Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türk milletinin cahil cühela olduğu konulardan biri daha.
Eskiden bisikletlere petrolde hava basmaya izin vermiyorlardı, aynı cahil herifler şimdi İstanbul'da yasak diyor.
Sibop başı 50 tl bile olmayan pirinç parça
Bi diğeride Asansör ile eşya taşımak yasak.
Fabrikanın yakınında açık bir alan var , millet aracını parkediyor. motoru park ettim, fabrikaya girdim.
İş çıkışı bi baktım, motoru bıraktığım yerden çok daha ileriye almışlar.
İlk baktığımda sövdüm adamlara direksiyon kilidini kırmışlar diye, sonrasında kontrol edince kilit sağlam çalışıyor...
Mil yamuk olabilir,
Keçe çalışma yüzeyi çizilmiş - bozulmuş olabilir
Keçenin dış yüzeyi keçe yatağına tam oturmuyor ise oradan da sızabilir, bu şekilde bir sorun var ise keçenin dışı statik olduğu için kırmızı silikon ile çözülebilir..
Her şekilde milin sökülüp bakılması lazim
3 gündür şu başlığı görüyorum Motosiklet ile BALIK TURU diye okuyorum , balık tutmak ilgimi hiç çekmediği için tıklayıp okumuyordum.
Allah beni bildiği gibi etsin yaaa olay bambaşkaymış meğerse agsghdhdheu
:D
Ben eski kafalıyım
Video izlemeyi (gerekmedikçe) zaman kaybı olarak görüyorum.
En sevdiğim şeylerden biri, bu tür bol fotoğraflı yazılar, geziler incelemeler okumak.
H.olsun kazasız belasız kullan, yaramazlık yapma fazla hatta hiç yapma.
Birde diyorlar ki ekonomi bitmiş.....
Amerigalılar burgercide çalışarak ayfon alıyo, pilesteşın alıyooo, araba alıyooo.
Bak! Adam moto kuryelik yaparak japon motor almış
Rider denim o sorunu belin kemer kısmını yüksek yaparak çözmüş :cool:
1778218672
Benim düşüncem bu tekstil işinde yabancı markalara tomarla para dökmeye gerek yok
Yerli markalar en az yabancılar kadar başarılı ve ülkenin ihtiyacına göre model üretiyorlar.