KnowX kullanıcısının son içeriği

1. K

Benzin İstasyonunda İlginç Kurallar

Türk milletinin cahil cühela olduğu konulardan biri daha. Eskiden bisikletlere petrolde hava basmaya izin vermiyorlardı, aynı cahil herifler şimdi İstanbul'da yasak diyor. Sibop başı 50 tl bile olmayan pirinç parça Bi diğeride Asansör ile eşya taşımak yasak.
  2. K

İstanbul - Antalya uzun yol önerisi

Goldwing bile olsa Benim için motor tek kişilik bir araçtır
  3. K

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

Fabrikanın yakınında açık bir alan var , millet aracını parkediyor. motoru park ettim, fabrikaya girdim. İş çıkışı bi baktım, motoru bıraktığım yerden çok daha ileriye almışlar. İlk baktığımda sövdüm adamlara direksiyon kilidini kırmışlar diye, sonrasında kontrol edince kilit sağlam çalışıyor...
  4. K

sibop sesi cg

Subap sesidir o, sibop olsa duramazsın :-D
  5. K

İlk defa vitesli motosiklet sürdüm ve birçok sorum var. (Regal Raptor DD 250E-9B)

Boş vites 1 ile 2 arasında olduğu için yarım çekmek yada itmek lazım Alışmak zaman ister,
  6. K

Vites mili keçesi beni delirtecek

Senin sorunun Keçe ile Oynayarak düzelmez, sadece süreci uzatırsın Keçe ye harcayacağın paraya milli söktür, dogrultup geri tak.yada yeni mil al
  7. K

Vites mili keçesi beni delirtecek

Mil yamuk olabilir, Keçe çalışma yüzeyi çizilmiş - bozulmuş olabilir Keçenin dış yüzeyi keçe yatağına tam oturmuyor ise oradan da sızabilir, bu şekilde bir sorun var ise keçenin dışı statik olduğu için kırmızı silikon ile çözülebilir.. Her şekilde milin sökülüp bakılması lazim
  8. K

Motosiklet ile BALTIK Turu

3 gündür şu başlığı görüyorum Motosiklet ile BALIK TURU diye okuyorum , balık tutmak ilgimi hiç çekmediği için tıklayıp okumuyordum. Allah beni bildiği gibi etsin yaaa olay bambaşkaymış meğerse agsghdhdheu :D
  9. K

19 mayis 2026 trakya seferim

Ben eski kafalıyım Video izlemeyi (gerekmedikçe) zaman kaybı olarak görüyorum. En sevdiğim şeylerden biri, bu tür bol fotoğraflı yazılar, geziler incelemeler okumak.
  10. K

Sonunda mt'ye kavuştum

H.olsun kazasız belasız kullan, yaramazlık yapma fazla hatta hiç yapma. Birde diyorlar ki ekonomi bitmiş..... Amerigalılar burgercide çalışarak ayfon alıyo, pilesteşın alıyooo, araba alıyooo. Bak! Adam moto kuryelik yaparak japon motor almış
  11. K

Ellerimi bıraktığımda motor sağa çekiyor

Bu ülkede her şey sağa çekiyor, çok üzücü
  12. K

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

Çizme giydiğim zamanlarda, hiç çekincem olmuyor :-)
  13. K

Kot Motosiklet Pantalonu tavsiyesi

Rider denim o sorunu belin kemer kısmını yüksek yaparak çözmüş :cool: 1778218672 Benim düşüncem bu tekstil işinde yabancı markalara tomarla para dökmeye gerek yok Yerli markalar en az yabancılar kadar başarılı ve ülkenin ihtiyacına göre model üretiyorlar.
  14. K

Yazlık mont içi giyim

Motorcu gömleği diye bir şey var One shoot two kill
  15. K

Bıktım zincir temizlemekten

Bu konu çok önemli en az 2 ayda bi gündem olmalı :-)

Yeni mesajlar