KnHktn kullanıcısının son içeriği

1. K

R6 Radyatör Fanı büyütme

Arkadaşlar merhaba, sözkonusu R6 olunca, dişük devirlerde hararet problemi yaşanması normaldir diye düşünüyorum. Genelde otobanda keyif amacıyla binip 40-50km binip heves atıyorum, burada sorun yok, 200km/h üzerinde 98 derece ve üzerini görüyorum, bir de otobandan çıkışta trafik ışığına...
  2. K

R6 egzoz sesini susturmak

Selamun aleykum üstadlarım. Öncelikle konuyu ve özellikle R6 için bir çözüm bulamadığım için yeni konudan ötürü rahatsızlık veriyorsam özür dilerim / varsa eskisi taşınması adına yardımlarınızı / hatta yeter ki konuyu bulayım dilerseniz linç edin. Evet arkadaşlar çift teker camiasında yeni...
  3. K

R6 ses değişti

Merhaba arkadaşlar. Hem iki teker camiasında hem de forumda yeniyim. 1 ayı aşkın süredir aldığım R6'yı evime yakın olması sebebiyle 4km uzaklıktaki işime gidip gelmek için kullanıyorum. Ehliyetimin de 2-3 hafta sonra sınavım olmasından dolayı da hız yapabileceğim yerlere pek gitmiyorum, şimdiye...
  4. K

R6 ile başlangıç! Gençlik ateşim yıllar sonra yeniden alev aldı...

Selamun aleykum iki teker ahalisi... Merhaba arkadaşlar, 37 yaşındayım ve Gaziantep'ten katılıyorum. Çocukluğum bisikletin frenini yiyip ayağımı arka tekere dayayararak fren yapmakla geçti. Sürüş hevesi ve merakı ile 8 yaşında otoyolda araba sürmeye başlayarak bu hevesi hobiye dönüştürdüm...

Yeni mesajlar