kivancern kullanıcısının son içeriği

1. kivancern

Dyno Tune yapabilcegim bir yer

Merhaba arkadaslar bu yaz motosikletime full sistem egzoz a gecmeyi planliyorum ve beraberinde Bazaz/ power commander gibi bir yakit kontrol cihazi takilmasi gerekiyor.. Bunlardan anliyan montaj ve Dyno ayarlarini yapabilcek bir yer varmidir acaba istanbulda.. Tesekkurler
  2. kivancern

Yurt disindan arac getirmek? (Gumruk islerinden anliyan?)

Merhaba arkadaslar acaba aranizda gumruk islerinden anliyan bu isle ugrasan varmidir..ben bu yaza dogru yurt disindsn araba getirmek istiorum.. Bu vergiler yuzunden yurt disinda 3 litre 4 litre motorlarla satilan arabalar bizde 2 litreyle gelio Neyse tepkim bir yana ben nakliye ve aracin kayit...
  3. kivancern

Sanziman sagligi icin ara gaz ile vites dusurme

Arkadaslar son zamanlarda cogu kisi tarafindan yanlis uyarildim gerek burda gerek yolda surerken..sebebini bilmiordum neden herkes ayni seye inanior diye sonra birisi soyledi AEA videosunda oyle diyor diye.. Neyse konuya geciyim.. vites dusururken aragazi vites dusurmeden once vermem...
  4. kivancern

Yeni motorum CBR600RR :)

Merhaba arkadaslaR aslinda motorumu alali nerdeyse 2 ay olucak ama is guc paylasamadim sizinle :) Oncelikle bu benim ilk motorum o yuzden "motorculuk" da biraz acemiyim.. lutfen bu konu 600lukle baslanilmaz a donmesin ama. Suan 700 km de ve gercekten cok memlunum (tek sikintim su yagmurlu...
  5. kivancern

honda bayisinin zincir yaglama anlayisi

Normalde ben internet uzerinden kotu reklam yapmayi sevmem ama kimse kusura bakmasin bunlar benim hayatimi riske artilar. soz konusu bayi anes motor istanbuldadir. yeni aldigim motorumun 550 km de yagi baya siyah olmustu bende degisim icin anes motora gectim.. yag degisiminden sonra zincirini...
  6. kivancern

Uygun kasko yapabilecegim yer?

Merhaba arkadaslar.. buyyk beklemeden sonra 15 gun once motoruma kavustum ve cok mutluyum.. suan 240km de :)Fakat kasko hakkinda sorularim olucakti Sair sigorta ve bir kac yersen daha teklif aldim ve en ucuzu 3500 lira gibi bi rakam fiyat bana cok yuksek geldi acikcasi ve bu fiyatlarda yapmayi...
  7. kivancern

0km 600rr bulamiyorum istanbulda.. bayi hakkinda yardim

Merhaba arkadaslar 0km 600rr alicagim fakat hangi bayiyi ararsam bu sene icinde gelmez diyor... bazisida agustosda gelcek bitane ama onuda sattik diyor. Sadace 1 tanr bayi bana olumlu konustu ama beklemedeyim Bu motorlar bayilere nasil dagitiliyor? fabrika kafasina gore mi gonderiyor? Bu konu...
  8. kivancern

bozuk yolda surus

Arkadaslar konuyla ilgili pek bilgim olmadigindan sormak istedim. Bozuk asfaltda surus yaparken nelere dikkat edilmeli? Motosiklette bozuk asfaltda surus yaparken risk cok derecede artiyor mu? daha cok merak ettigim sehirler arasi otobanlarda.. bazi yollar cidden cok kotu araba ile. Bile 90 ı...
  9. kivancern

Istanbul ici honda bayi onerisi

Merhaba arkadaslar yeni motosiklete basliyorum ve motor almama cok az kaldi. Ekipmanlar tamam sayilir ufak tefek eksikler var. Istanbul ici bir Honda bayisi onerebilirmisiniz? Hem satis hem servis.. biliorum herkes bu bayilerden cok sikayetci ama yapicak bisey yok gibi anes motor hakkinfa...
  10. kivancern

A2 ehliyet teorik sinav hakkinda (eski mufredat, yeni mufredat)

Merhaba arkadaslar bu teorik sinav hakkinda sorum olucakti. Cumartesi gunu A2 ehliyet icin teorik sinava girecegim ve MEB in sitesinden cikmis sorulari indirmeye calisirken kafam karisti :/ Sitede ayni gunde 3 4 tane yapilmis olan degisik sinavlari indirebiliyoruz: 1.A ehliyeti icin teorik...
  11. kivancern

Istanbuldan selamlar

Merhaba arkadaslar, Istanbuldan selamlar! Ismim Kivanc 26 yasindayim ve ogrenciyim. Onceliklen turkcem biraz bozukdur af buyurun :) 4 sene evvele kadar hep yurt disinda yasadim. Kucuklukten beri araba ve motor sevdalisiyim fakat ailevi sebeplerden dolayi hic motorum olmadi bu yaz sonu motor...

Yeni mesajlar