Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkdaşlar 125 lik Motor Alıcam HAngisini Tavsiye edersiniz
Benim aklımda Motoran Comanche ve Mondial Drift Var
Hızı , Yakıtı, Çekişi, Görünümü Olarak Ne Öerirsiniz? (Ybr Hariç)
Arkdaşlar motorumu satıcaktım bi motorun ruhsatına bakayım dedim yok her yeri aradım bulamadım kayıp ama sıfır alınan evrakları duruyor. ne yapmalıyım ve ne kadar para tutar motorumu gecen sene sıfır aldım vizesi 2016 ya kadar 100 lük.
MERHABA ARKDAŞLAR YAZLIK YERDE KULLANMAK İCİN 125 CC ARASI CROSS ALMAK İSTİYORUM TÜRKİYEDE COK AZ VAR ODA COK PAHALI YURT DIŞINDAN ALMAK İSTİYORUM KARGO GÖNDERİYORLARMIS SİZCE NASIL OLUR MAL OZUK FALAN CIKARMI GÜMRÜKTE TAKILIRMI?
MOTORLAR...
Selam arkdaşlar öncelikle bir 100 lük cg motorum var ama uzun yola cıkmıyorum ve eskdi biraz onu satıp elektrikli bisiklet almayı düsnüyorum sadece yazlıkta kullanılacak 1000 watt ve 1500 watt arası ve bu arada bunlar ruhsat ehliyet istiyormu önerileriniz
aklımdaki elektrikli bisikletler
stmax...
Arkadaşlar Ben
Lifan Pony Almak İstiyorum Bilgi Verirmisiniz Hızı Ve Motoru İyimi Sorun Çıkartırmı 2450 TL Ye Mağazada Satılmakta Bilgi Verirmisiniz?:santa: