king3520 kullanıcısının son içeriği

1. K

Honda Msx 125 mi Lifan Pony 100 mü

Arkadaşlar Hangisi önerirsiniz lifan pony 100 alirsam sıfır alıcam honda msx 125 alırsam 2. el alıcam performans ve kalite olarak hangisini alayım Honda verdigimiz fiyata değermi
  2. K

Mondial 125 mh Drift ve Motoran Comanche 125 125 cc Comunter tavsiyesi

Arkdaşlar 125 lik Motor Alıcam HAngisini Tavsiye edersiniz Benim aklımda Motoran Comanche ve Mondial Drift Var Hızı , Yakıtı, Çekişi, Görünümü Olarak Ne Öerirsiniz? (Ybr Hariç)
  3. K

Ruhsatımı Kaybettim Ne Yapmalıyım

Arkdaşlar motorumu satıcaktım bi motorun ruhsatına bakayım dedim yok her yeri aradım bulamadım kayıp ama sıfır alınan evrakları duruyor. ne yapmalıyım ve ne kadar para tutar motorumu gecen sene sıfır aldım vizesi 2016 ya kadar 100 lük.
  4. K

Yurt dışından 125 cc dirt bike getirtmek Alibaba.com

MERHABA ARKDAŞLAR YAZLIK YERDE KULLANMAK İCİN 125 CC ARASI CROSS ALMAK İSTİYORUM TÜRKİYEDE COK AZ VAR ODA COK PAHALI YURT DIŞINDAN ALMAK İSTİYORUM KARGO GÖNDERİYORLARMIS SİZCE NASIL OLUR MAL OZUK FALAN CIKARMI GÜMRÜKTE TAKILIRMI? MOTORLAR...
  5. K

Elektrikli Bisiklet 1200 Watt Bilgi !

Selam arkdaşlar öncelikle bir 100 lük cg motorum var ama uzun yola cıkmıyorum ve eskdi biraz onu satıp elektrikli bisiklet almayı düsnüyorum sadece yazlıkta kullanılacak 1000 watt ve 1500 watt arası ve bu arada bunlar ruhsat ehliyet istiyormu önerileriniz aklımdaki elektrikli bisikletler stmax...
  6. K

LİFAN PONY 100 BİLGİ

Arkadaşlar Ben Lifan Pony Almak İstiyorum Bilgi Verirmisiniz Hızı Ve Motoru İyimi Sorun Çıkartırmı 2450 TL Ye Mağazada Satılmakta Bilgi Verirmisiniz?:santa:
  7. K

Cup Motor Devir Kesici

Selam Arkadaşlar Benim Ramzey 100'lük Cup Motorum Var Kesici Takılırmı ?
  8. K

Scooter Tavsiyesi

Arkadaşlar Ben Scooter Motor Alıcam Aklımda MArkalar Var Motoran ninety ve Viltello Life 80 Sizin Tavsiyeleriniz Varmı?
  9. K

Cup Motorlarda En İyi Marka

Arkadaşlar Kısa Zamanda Cup Motor Alıcam Hangi Marka Almalıyım Aklımda Motoran Torro 100 Var Sizin Önerileriniz Varmı?

Yeni mesajlar