Kênan. kullanıcısının son içeriği

1. K

Pizza Hut Vs. Little Caesars ???????

Arkadaşlar bu iki firmadanda moto kurye olarak teklif aldım. İkisi ilede yarın görüşmem var.Bu iki firma ile iligli iyi kötü duyumları olan var mı? Hangisini seçmemi tavsiye edersiniz?
  2. K

Kask Yardım

Merhaba arkadaşlar Bugün kask için bir kaç yeri gezdim ve şu iki modeli beğendim. Kullanan arkadaşlar veya iyi-kötü duyumları olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. İlk kask bu LS2 TARGA # LS2 Targa Edition Kask # Yüksek çözünürlüklü thermoplastic dış yüzey # Çizilmeye dayanıklı ön cam #...
  3. K

Scooter ????????

Merhaba Arkadaşlar Kardeşime scooter almak istiyoruz. Ve özellikle mondial 150 zc modelini incelemekteyiz. Kardeşimin ehliyeti var,korumalar ,için de gerekli parayı çıkarınca motora ayırabilceleğimiz 2500 tl gibi bir bütçemiz kalmış oluyor. Acaba bu fiyat aralığında 150 zc veya 150 zc'den daha...
  4. K

Titreme,Heyecan???????

Merhaba arkadaşlar Uzun zamandır bu sıkıntıyı yaşıyorum fakat pek önemsememiştim.Ancak bir kaç gündür kafama takıldı bu konu. Motora binerken hiçbir problem yok,sürerkende yok yanlız motoru durdurduğum ve ayağımı yere attığım zaman müthiş bir titreme başlıyor özellikle ayaklarımda. Şöyleki yan...
  5. K

Arkadaşlar Yardımmm????!!!...

Merhaba Arkadaşlar Siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat üye olmak nasip olmamıştı. İzmir'de ikamet ediyorum 20 yaşında inşaat mühendisliği öğrencisiyim. Acil yardımlarınıza ihtiyacım var. Motor tecrübem 15-20 gün kullandığım cbf 150(2 sene önce) ve honda'dan aldığım gs1-gs2...

Yeni mesajlar