Pizza Hut Vs. Little Caesars ???????

Arkadaşlar bu iki firmadanda moto kurye olarak teklif aldım.
İkisi ilede yarın görüşmem var.Bu iki firma ile iligli iyi kötü duyumları olan var mı?
Hangisini seçmemi tavsiye edersiniz?

maalesef:silent:
ama hangisi olursa olsun çok dikkatli ve tam korumalı ol arkadaşım.
saygılar:rendeer:

ikisiylede görüş hangisinin şartları daha iyiyse tercihini o yönde kullanırsın

little caesars derım. beylıkduzu subesınde yaklasık 18 ay calıstım

Arkadaşım özel mesaj gönderdim bakabilirmisin?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 ----------

Başka yorum yokmu arkadaşlar???

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 ----------

:pale: .....................

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun ikisi de:) Bazı pizza şirketleri kask konusunda çok titiz olurken bazıları 20 TL'lik kaskları verebiliyor kuryelerine. Bu bakımdan sana verecekleri kaskın kalitesi bence senin için belirleyici olmalı..

Umarım çok mutlu olursun yeni işinde, kolay gelsin:)

Bahsettiğin şirketleri bilmiyorum ama ben burdaki pizzacıdan biliyorum adamlar motosiklet kullanmaktan başka herşeyi yapıyorlardı. Paspas,Yük indirme Vs... Şartlarını baştan koymanı tavsiye ederim.
Ayrıca dikkat et kendine mutlaka tam koruman olsun :cat:
Hayırlı olsun Şimdiden .

Arkadaşlar dominos tan da teklif geldi.
Peşimde koşuyor bütün şubeler:queen:

Arkadaşlar dominos tan da teklif geldi.
Peşimde koşuyor bütün şubeler:queen:

Ne güzel.. Keşke bizim de peşimizden koşsalar :) Dominos'un tek kötülüğü yarım saati geçirince bir tanesi bedava ya onun parasını motosikletçiden alıyorlarmış.. Maaşından kesiyorlarmış..

Ne güzel.. Keşke bizim de peşimizden koşsalar :) Dominos'un tek kötülüğü yarım saati geçirince bir tanesi bedava ya onun parasını motosikletçiden alıyorlarmış.. Maaşından kesiyorlarmış..

tam öyle deil kardeş çalıştığım yerden bana yardımcı oldular, fakat çok kaba insanlar vardı insan çalıştığı yerdeki insanları sevebilmeli ben sevemedim .....

yanlışın var.öyle bir şey yok.kask olayına da gelince;bence kendi kaskını almalsın.hem önceden başkasının kullandığı kaskı kullanmamış olursun, hemde verdikleri kask ne kadar kaliteli olursa olsun kaç yıllık olduğunu veya gözle görülmeyen bi darbe alıp almadığını bilemezsin.bu yüzden kendi kaskını almanı öneririm.domino's ta çalışırsan gelen malları taşırsın, temizlik yaparsın ve siparişe çıkarsın.iyi de para kazanırsın.maaş+bahşiş 1200'den aşağı olmaz bence.işten gözün korkmasın, çok çalışırım diye çekinme.zaten ekmek aslanın ağzında,şu an bir çok üniversite mezunu iş beğenmediği için boşta dolaşıyor.bu ülkede herkes masa başı iş yapsa, masa başı olmayanları kim yapacak.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar