killingroad kullanıcısının son içeriği

1. K

Cfmoto 450 mi Xmax 250 Techmax mı?

Yok yanlış anlayıp bozulduğum/gücendiğim bir cümle olmadı. Gülme şiddetimi artırdı sadece. :)
  2. K

Anlayacağımı sanmıyor musun? :)
  3. K

Sorduğun soruların yanıtı yok ki. 450SR beni 55bin km götürür mü? Bilmem. Buna götürür diyen de kıçından sallıyor, götürmez diyen de kıçından sallıyor, zira başka bir bilgi kaynağı yok. Kesinlikle internette abartıldığı gibi bir durum yok, o bütün problem muhabbetleri için geçerli. Bir ekol var...
  4. K

Suzuki gsx 250 bu ses normal mi

Suzuki 4.000-8.000-12.000-16000-20.000 tüm bu km'lerde supap açıklık ayarı kontrol edilmelidir demiş. :) Evet bana da akıl almaz geldi, ama yanlış bir pdf'e bakmadıysam: https://mc.suzuki.com.ph/wp-content/uploads/2024/04/GIXXER-250FSF.pdf Hz. Google'a sorunca da 15.000km dedi, gsxr forumdan...
  5. K

Trafikte Yeni Düzenleme : Motosikletlere Işıklarda Güvenli Alan Geliyor.

Daha da kötüymüş, bir kaç yerden bu işin kaynağı nedir diye baktım, Stratejik Amaç, Hedef, Gösterge konuları var... Stratejik Plan çerçevesinde edilmiş cümleler bunlar.. NDA'e giriyor ama, kısaca hava cıvadan ibaret dediğin gibi =)
  6. K

İstanbul'un Kurye Sorunu

41 yaşındayım, 40 yıldır İstanbul'da yaşıyorum. Bazen tam olarak Levent'e falan gideceksem Yenikapı - Maslak metrosunu, bazen de Sabiha Gökçen'e giderken o metroyu kullanıyorum, o da bazen. Toplu taşımadan nefret ediyorum, mümkün olduğunca her yere motosiklet veya arabayla gidiyorum. Söylediğim...
  7. K

İstanbul'un Kurye Sorunu

Minibüs sorunu? Servis sorunu? Taksi sorunu? İstanbul'da kurye sorunu diye bir şey yok, motosiklet sorunu falan da yok. İstanbul'da @Cyan'ın dediği gibi nüfus sorunu var, bir de Türkiye'nin yönetilemiyor olması sorunu var. "failed state" diyor gavur, ben Türkçesini bilmiyorum böyle yazınca da...
  8. K

Trafik ihlal ihbarlarını nereye yapıyorsunuz?

Ben bu gidişleri genelde hep kış sezonunda yapıyordum, artık çok gitmiyorum. Yalnız Keles güneye bakmıyor mu? Ordan merkeze çok dolanır gibime geldi ya da ben yolu anlamadım. Bir de yol genişleyince biraz daha rahatladı tabi.
  9. K

Yaw normalde ben de istemem öyle yapmayı. Ama cidden 5kmh - 10kmh ile her yanları zincir, 4'lüler yanıyor işaret fişekleri atılmış beyaz bayraklar göndere çekilmiş.. Ulan madem kaymaktan o kadar korkuyorsunuz inanılmaz tehlikeli bir yoldasınız :p ulan aralara boşluk bırakın o zaman 2 araba? =))...
  10. K

Ben kağnı gibi gidip yanından geçince vatanı satmışım gibi sinir krizi geçirenlere takılıyordum en çok. Ekseriyetle de bunlar beyaz SUV süren abilerimiz oluyorlar, X5'leri Qbilmemkaçları ile dört çekere güvenip fıyk fıyk çıkarken bir götü boklu Ford Fiesta geliyor bunları tepeleye tepeleye...
  11. K

Sırasız tam liste 41-16-54 gördüğüm zaman bi kendime çeki düzen verip derin nefes alıyorum, acaba ne olacak diye. Eskiden Uludağ'a çıkarken özellikle 16'lar çekilmez çile olurdular.
  12. K

YECVT teknolojisi ve geleceği (Xmax'lere de gelme ihtimali)

MnT kadar iddialı değil yine de. Tek bir kolu çekerek tam 6 adet vitesten istediğinizi seçmenizi sağlayan bu üstün teknoloji sayesinde mükemmel gaz kontrolü sağlayarak yolların hakimi siz olacaksınız.
  13. K

450sr alınır mı

alınır
  14. K

Shift Down Assist demiş, benim anlamadığım şey de CVT'de bunun ne anlamı var? Sen gazı çevirince zaten şanzıman oranını değiştiriyor? CVT'nin olayı bu zaten. Baktım şimdi. Peh =) Normal CVT'lerde zaten gazı açınca bagalar çekiyor da vites kısalıyor ya, bu yok YECVT'de, onun yerine bir elektrik...
  15. K

Bence yok. Bu arada amiral gemi XMAX değil de T-MAX için kullanılabilecek bir kavram. Öyle olsa da olmasa da, yeni bir teknoloji hangi platform için geliştirildi ise orada sunulur. XMAX'in "muhtemelen" bu donanımları alabilmesi için sonraji jenerasyona geçmesi, yeni platformlu motorların...

Yeni mesajlar