Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm Arkadaşlar Ben Motor Almadan önce Bana Arkadaşlar Vitesli Alma Kullanamassin Dediler Bende Onlarin Sözüne Bakip Almayip Scooter Aldik Ama Dün Ehliyet Kursunda Direksiyon Dersi Alirken Ybr Kullandim Ve çok Kolaydi Ve De çok Zevkliydi.konvor Desen Konvor Zevk Desen Zevk Yani Tek Kelimeyle çok...
ya arkadaşlar mondial yeni 150 hs çıkarmış güzel de internetten baktım iyi motor diyorlar herkes sağ aynasından şikayetçi neden bide:bisan pasific 150 yeni var bunların arasında terettüdlüyüm hangisi daha iyi pasific 2200 plaka dağil 150hs 1650 plaka hariç fiyat sorun değil ha bi dorado diye bir...
Benim Hiç Bilgim Yok Ama Bana Lütfen Yardimci Olun Paketçilik Yapacam Mondial Mi Yoksa Bisan Mi Aliyim Hangisi Daha Iyi Ikisi De çin Mali Ama Bana Bisan Iyi Diyorlar Mondial Bisana Göre çok Ucuz Arsindaki Fark Ne Bisanla Ben Ank. Oturuyorum BİSAN PASİFİC 150CC YENİ ÇIKAN BENİM HOŞUMA GİDİYOR...
Arkadaşlar Mondial 151 Rs Alacam Ben Ankarada Oturuyorum.satmak Isteyen Arkadaşlar Aryabilir 05057038085
Fiyat 1000ytl üstünde Olmasa Iyi Olur Bide Arkadaşlar 151rs I Olan Arkadaşlar Ben Bu Motorla Paketçilik Yapacam Nasil Motor Km Ne Kadar Yakiyo Paketçiliğe Dayanir Mi? Bilgi Verebirmisiniz...
Hangisini Tercih Edersiniz Paketçilik Yapacam Lütfen Bana Yardimci Olurmusunuz 150re Ayni Bisan Pasific E Benziyor Sizce Pakete Hangi Motor Daha Iyi Gider Yada 2.el Satmak Isteyenler Varsa Lütfen Yardimci Olsun Ben Ankarada Yaşiyorum Ismim Sertaç. Bir Haftaya Kadar Alacam Hemen Yardimci Olsaniz...
Hangisini Tercih Edersiniz Paketçilik Yapacam Lütfen Bana Yardimci Olurmusunuz 150re Ayni Bisan Pasific E Benziyor Sizce Pakete Hangi Motor Daha Iyi Gider Yada 2.el Satmak Isteyenler Varsa Lütfen Yardimci Olsun Ben Ankarada Yaşiyorum Ismim Sertaç. Bir Haftaya Kadar Alacam Hemen Yardimci Olsaniz...
arkadaşlar paketçilik yapacam hemde gezecem bu motor nasıl bana göre çok güzel.bazı arkadaşlar scoter tavsiye ediyorlar ama benim tercihim vitesli motor çünkü vitesliye alışınca hem daha zevkli bana göre sizin önerileriniz ney cg 125 fiyatı:3400ytl ben ankaradayım.tel:05057038085 ilgileriniz...