Arama sonuçlarınız

1. K

Vitesli Motordan Korkmayin çok Kolay

Slm Arkadaşlar Ben Motor Almadan önce Bana Arkadaşlar Vitesli Alma Kullanamassin Dediler Bende Onlarin Sözüne Bakip Almayip Scooter Aldik Ama Dün Ehliyet Kursunda Direksiyon Dersi Alirken Ybr Kullandim Ve çok Kolaydi Ve De çok Zevkliydi.konvor Desen Konvor Zevk Desen Zevk Yani Tek Kelimeyle çok...
  2. K

arkadaşlar arnıza geldim

05-06-2006 tarihinde bisan pasific 150 aldım bitane ama manyak ya ee iyi yapmışmıyım.
  3. K

slm arkadaşlar yeni sccoter için tavsiyeleriniz

ya arkadaşlar mondial yeni 150 hs çıkarmış güzel de internetten baktım iyi motor diyorlar herkes sağ aynasından şikayetçi neden bide:bisan pasific 150 yeni var bunların arasında terettüdlüyüm hangisi daha iyi pasific 2200 plaka dağil 150hs 1650 plaka hariç fiyat sorun değil ha bi dorado diye bir...
  4. K

Lütfen Okuyun?

ARKADAŞLAR YENİ BİSAN PASİFİC 150 Mİ YOKSA MONDİAL Mİ ALIYIM BİSAN PAHALI MONDİAL UCUZ BİLİYORUM ÇİN MALI OLDUĞUNU AMA HONDA YAMAHA DAHA İYİ AMA TAKSİT YAPMIYORLAR BUNLAR TAKSİT YAPIYOR 24 AYA VARAN VADELERLE SİZCE HANGİSİBEN ANKARADAYIM MOTORU PAZARTESİ ALACAM LÜTFENN BİRAZ ACİLLLL Slm ArkadaŞlar
  5. K

Arkadaşlar Lütfen Yardim'!

YENİ BİSAN PASİFİC Mİ?YOKSA MONDİAL Mİ ALIYIM PAZARTESİ ALACAM HANGİSİ HONDA YAMAHAYA GÜÇÜM YETMİYOR TAKSİT YAPMIYORLAR BU MARKALAR TAKSİT YAPIYOR 24 AY BEN ANKARADAYIM.BİLİYORUM ÇİN MALI AMA YAPACAK BİRŞEY YOK BENİ 4 SENE GÖTÜRÜR MÜ?NEDİYORSUNUZ OKUYANLAR LÜTFEN YAZI YAZSIN...
  6. K

Pakete Nasil Bir Scooter Gider Tavsiye

Benim Hiç Bilgim Yok Ama Bana Lütfen Yardimci Olun Paketçilik Yapacam Mondial Mi Yoksa Bisan Mi Aliyim Hangisi Daha Iyi Ikisi De çin Mali Ama Bana Bisan Iyi Diyorlar Mondial Bisana Göre çok Ucuz Arsindaki Fark Ne Bisanla Ben Ank. Oturuyorum BİSAN PASİFİC 150CC YENİ ÇIKAN BENİM HOŞUMA GİDİYOR...
  7. K

Lütfen Yardimci Olun

Arkadaşlar Mondial 151 Rs Alacam Ben Ankarada Oturuyorum.satmak Isteyen Arkadaşlar Aryabilir 05057038085 Fiyat 1000ytl üstünde Olmasa Iyi Olur Bide Arkadaşlar 151rs I Olan Arkadaşlar Ben Bu Motorla Paketçilik Yapacam Nasil Motor Km Ne Kadar Yakiyo Paketçiliğe Dayanir Mi? Bilgi Verebirmisiniz...
  8. K

Paketcilik icin Bisan Pasific veya 150R

Hangisini Tercih Edersiniz Paketçilik Yapacam Lütfen Bana Yardimci Olurmusunuz 150re Ayni Bisan Pasific E Benziyor Sizce Pakete Hangi Motor Daha Iyi Gider Yada 2.el Satmak Isteyenler Varsa Lütfen Yardimci Olsun Ben Ankarada Yaşiyorum Ismim Sertaç. Bir Haftaya Kadar Alacam Hemen Yardimci Olsaniz...
  9. K

Mondial 151rs Yada 150re

Hangisini Tercih Edersiniz Paketçilik Yapacam Lütfen Bana Yardimci Olurmusunuz 150re Ayni Bisan Pasific E Benziyor Sizce Pakete Hangi Motor Daha Iyi Gider Yada 2.el Satmak Isteyenler Varsa Lütfen Yardimci Olsun Ben Ankarada Yaşiyorum Ismim Sertaç. Bir Haftaya Kadar Alacam Hemen Yardimci Olsaniz...
  10. K

Slm Arkadaşlar Honda Cg 125cc Nasil

arkadaşlar paketçilik yapacam hemde gezecem bu motor nasıl bana göre çok güzel.bazı arkadaşlar scoter tavsiye ediyorlar ama benim tercihim vitesli motor çünkü vitesliye alışınca hem daha zevkli bana göre sizin önerileriniz ney cg 125 fiyatı:3400ytl ben ankaradayım.tel:05057038085 ilgileriniz...

Yeni mesajlar