Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet beyler grenajlarım çok yıpranık. sağ sol fiber civata yerleri tırnakları zaten yok. kafa grenajının da civata yerleri tamamen kırılmış desem yeridir.
İlk olarak çıkma tırnakları, civata yerleri sağlam grenajı olan mesaj atabilir.
Şablonlara bakarak biraz da plastik kaynakla grenajları...
Merhabalar değerli ustalarım. 2010CBR125R sahibiyim. Eksantrik milim ve 2 adet külbütör piyanom değişecek. CBR 125R Olarak arattığımda yüksek fiyatlarla karşılaşıyorum keza bayide çok daha yüksek. Bu parçaların bir standardı var mıdır? Motorum SOHC tek silindir Enjeksiyonlu bir motor daha...
Merhabalar, depomu fulledim 161 km yol yaptım ve tekrar depomu fulledim 7.75 Litre benzin aldı, kısa bir hesapla 100 kilometrede 4.8 litre benzin yaktığımı hesap ettim :pr: araştırmalarımda genel olarak 3-3.5 litre arası yakıyorlar.
Eksantrik milim değişecek tamirci yamulmuş dedi motor yağ...
Merhabalar, depomu fulledim 161 km yol yaptım ve tekrar depomu fulledim 7.75 Litre benzin aldı, kısa bir hesapla 100 kilometrede 4.8 litre benzin yaktığımı hesap ettim :pr: araştırmalarımda genel olarak 3-3.5 litre arası yakıyorlar.
Eksantrik milim değişecek tamirci yamulmuş dedi motor yağ...
Merhaba motorum sadece 1 yıl üretilmiş o yüzden parçalarını bulamıyorum. 2009 ve altındaki CBR 125R modellerinin karenajları bu motora olur mu acaba? benziyor ama tam olarak aynısı değil gibi sanki.
Çıkan ekstra sorunları da bu konu altında toplamaya karar verdim aynı modele sahip arkadaşlara...