Khaira kullanıcısının son içeriği

1. Khaira

Servis bakım ücretleriniz

Tracer 900 yetkili servis periyodik bakım fiyatı 6500-7500 arası değişiyor. Periyodik dediğim de yağ ve yağ filtresi başka hiçbir şey yok. Sadece yağ değişimine aşağı yukarı 5000-6000 arası işçilik yazıyorlar. 20.000 bakım 12.500 TL, periyodik bakıma ek hava filtresi ve buji var sadece. 40.000...
  2. Khaira

Yunanistan'dan ekipman alışverişi deneyimi.

Süper konu, işte bu ya. Ellerinize sağlık, çok güzel anlatmışsınız, ekipmanları da güle güle kullanın. Ben de yazın ekipman alışverişi için Yunan turu yapmayı düşünüyordum, not aldım her şeyi.
  3. Khaira

Yüksek cc elektroniği az karadüzen motosiklet

Fanatiği gibi olucam ama Tracer 700. Tüm yazdıklarınızı karşılıyor. V-Strom ve Varadero şehir içi hantal kalır, CBF500 gazlamada fena yakar ve bence güç olarak da yeterli gelmez. Belki Fazer 600 veya CBF600 olabilir ama cebi de fazlasıyla yorabilir. Bence Tracer 700 ya...
  4. Khaira

Orta sınıf motor tercihi hk.

Yaptım bir çılgınlık valla :) 700'le ufak bir kaza geçirdim, TCS eksikliğini fena düzeyde hissettirdi. Öyle olunca hızlıca satışı verip 900'le devam edelim artık dedim. Teşekkür ediyorum :)
  5. Khaira

Orta sınıf motor tercihi hk.

Sıfır Tracer 7 parasına şu an ikinci elde tertemiz 900 GT ve 9 bulabiliyorsunuz. GT denk getirirseniz, ki tertemiz ilanlar var, yan çanta + qs + ayarlı amortisör + hız sabitleme gibi avantajları var, hepsi muhteşem nimetler bence. 1 sene 700, son 2 aydır da 900 kullanan birisi olarak kesinlikle...
  6. Khaira

Enduro / Motocross Botu Tavsiyesi

Alpinestars Belize. Tüm gün giyiyorum: rahatsızlık yok, sıkma yok, su geçirme asla yok. Uzun yolda da, soft/mid enduroda da, şehir içinde de kullanıyorum. Ağırlık güzel, rahatsız etmiyor. Vites kolunun altına zor girme problemi, bükülme problemi vs. yaşamadım hiç. Kendisiyle sert bir kaza bile...
  7. Khaira

Mikrofonsuz İnterkom

Marka model öneremeyeceğim ama benim bildiğim neredeyse tüm interkomların mikrofonu sökülebiliyor. Mikrofonu söküp kullanırsınız.
  8. Khaira

Tercihin Hangisi?

Benelli kullanıcı kitlesi fazlasıyla olan ve özellikle 502 modeli baya beğenilen bir marka. Ben QJ'den uzak dururdum, adını sanını ancak instagram reklamlarında ve sahibindende görüyorum.
  9. Khaira

Knmaster 6100 mü Sena 5s mi?

O interkomlar Çin'den gelip burada farklı isimlerde pazarlanıyor zaten, o yüzden bence sorun yok :) Crown, KNMaster bunların modellerini hep AliExpress'de çok daha uygun fiyata farklı marka adı altında bulabiliyorsunuz.
  10. Khaira

Knmaster 6100 mü Sena 5s mi?

Muhtemelen aralarındaki ses farkını anlayamayacaksınız, ikisi de 40mm hoparlör kullanıyor. En fazla tonal denge olur, o da genel dengesini beğenmediğinizde herhangi bir ekolayzera bakar. Yine de parça kalitesi, uzun ömürlülük ve genel hissiyat açısından Sena bariz farkla önde. Ben gerekirse...
  11. Khaira

Başlangıç Motoru Tercihi: Yeni Yamaha MT-07 Y-AMT mi, Honda NC750X DCT mi? (Tecrübelerim + Sorularım)

İstanbul'da Svartpilen'den servis konularında handikap yemezsiniz, ama ikinci eli rezalet durumda gerçekten. Eğer piyasasının 20-30 bin lira altına veririm diyorsanız o zaman 3-5 arayan soran oluyor. Motor çok güzel bu arada, en yakın arkadaşlarımdan birisi uzun süredir kullanıyor, herhangi...
  12. Khaira

Yamaha Tracer 9 fiyatı hk

Yamaha'nın fiyat politikası akıl ve mantık sınırlarını aştı son günlerde. Biz de pek anlam veremiyoruz, yani mesela yeni 9 GT'ye bakıyorum, bir de o paraya sunduklarına bakıyorum, sonra sahibinden'e girip S1000XR bakmaya başlıyorum. İkinci el 21-22 model düşük km düz 9 veya GT'yi kelepir fiyata...
  13. Khaira

Lastik tavsiyeleri

İkinci set Roadtec 01'imi kullanıyorum. Islak performansı Road serisi kadar iyi olmasa da piyasadaki çoğu lastikten çok yukarda. İlk setimi 12 bin kilometre kullandım, yarısında sert viraj yaptım yattım kalktım diğer yarısı şehir içi ve uzun yolda geçti, bir kere bile tutuştan handikap yemedim...
  14. Khaira

kask kamerası için konum yardımı

Sağ ve sola montaj kask ağırlığını çok bozuyor, uzun süreli kullanımda fena boyun ağrısı yapıyor hatta bence kask içerisine ekstra gürültü bile yapıyor. En azından benim kaskta sağa taktığımda öyleydi zamanında. Ya çeneye, ya da kaskın direkt tepesine. Düzgün açıda ayarlanırsa ben de depoya...
  15. Khaira

Başlangıç Motoru Tercihi: Yeni Yamaha MT-07 Y-AMT mi, Honda NC750X DCT mi? (Tecrübelerim + Sorularım)

Eski MT-7 bence hiç hata affedici bir yapıya sahip değildi, en ufak agresiflikte çok deli hareketler yapan bir karakteri var. Yeni Y-AMT versiyonla beraber sürüş modları ve çekiş kontrol gibi sistemler geldiği için bence çok daha sağlıklı ve keyifli bir motor haline gelmiştir diye düşünüyorum...