Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motorun rölantisi tutmuyor ilk çalıştığında sorun yok ama 5-10dk sonra mesela ışıklarda bekleyince rölanti düşüyor ve stop ediyor. Gaz telinden başka biyerden ayar yapılıyor mu düzgün rölanti için?
Motorumun gidonu düz elciklerde uzantısı kıvrımlı değil bundan dolayı motoru kontra vermek yatırmak zor oluyor hatta bazen olmuyor. Eski motorumda çok kolay yatırabiliyordum m gidon olduğundan mı bilmem. Eğer m gidon veya elcik tarafı sürücüye dönük bir gidon takılsa dönüşlerfe fark olur mu?
Motor ilk çalıştığımda soğukken rölanti düzgün,10-15dk kullanıp motor ısındığında ise rölanti 0.5devirlere geliyo ve motor stop ediyor gaz vermezsem. Motorun bi sorunu var mı? Rölanti ayarı motor sıcakken mi soğukken mi yapılır,kaç devire ayarlanır?
Rks titanic150 sahibiyim. Motorun sesinin biraz daha kalın olmasını istiyorum ne kadar memnun olsam da. Susturucuyu söksem nasıl olur ve Egzoz önerebilir misiniz?(Milleti rahatsız etmeyecek egzos)
Rks titanic150 model motorunun km göstergesi oynamıyor km teli koptu büyük ihtimal. Herhangi bir motorun km teli alınıp takılsa uyar mı yoksa illa motorun kendi orjinal km teli mi alınmalı?
Ayrıca takması kolay mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı...
150cclik motor alacağım. ekipmanım yok. kask dizlik eldiven ve mont alacağım. 400lirayı geçmemeli toplamda.(Yükseltemem parayı). önerebileceğiniz modellerin linkini veya ismini yazarsanız çok sevinirim(kask olarak matsiyah ls2 düşünüyorum 150 lira oan(modelini untutum)
Bugün asya nostalji scoterla uzun bi yokuş çıkarken arabaların arkamdan gelmesinden dolayı tam gaz çıktım baya sonra motor stop eder gibi teklemeye başladı ve etti hemen kenara geçip durdum. Altından bi boru sarkıyodu içinde damla damla yağ gibi bişey akıyodu anlamadım. Bu nedir ?
[/url]
İstanbulda ikinci el motor buldum ama istanbuldan 800km yol yapıp motoru kendi şehrime kadar getircek tecrübem yok ve kmsi boşuna artsın istemiyorum. Motoru ordan şehrime kargoya versem ne kadar tutar veya başka bi alternatif varmı bu taşıma işi için?
Motor alma arifesindeyim. Mtv var onu biliyorum ama sigorta muhabbetini anlamadım herkes 500-1000liradan vs bahsediyor. Bu zorunlu mu bildiğimiz trafik sigortası mı yoksa kasko tarzı bişey mi?