prosevin ürünlerine bakabilirsin. bende vardı 2010da sanırım 190 liraya almıştım. 4-5 kere düşmeme rağmen çok güzel korudu beni. 3ü kaymalı 2 si çarpmalı kazaydı. kaydığım en az mesafe 35-40 metreydi. 2 kerede arabaya kapıdan girdim sağolsunlar. çiçekler gibi korudu beni. hard bi ekipman değil ama korumaları yerinde. fiyat performans olarak çok memnun kaldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------
http://www.motosikletparcalari.net/tex-mont-prosev-marka-mont-full-korumali-horguclu-s-m-l-xl-pmu12497
kullandığım mont bundandı. şimdi biraz artmış fiyatı. hem yazlık hem kışlık. dış katmanı su geçirmez rüzgar geçirmez. içinde yağmurluk gibi bi parçası var iki fermuar kapatıyorsun yani. sıcak tutuyor. yazın içini söküp ince parça olarak aynı şekilde devam edebiliyorsun cok rahat ettim ben onunla uzun bi süre. dirsek ve bilek korumaları içerden. omuz koruması sağlam. presa canario sahibiyim dişiyle ancak delebilmiş. dandik bi malzeme değil. fiyat olarak çok iyi o koruma için tabi fiyatına göre. ama samimiyetimle söylüyorum çok sağlam kazalar yaptım korudu beni ama süratim 120den fazla değildi. ne motor kullanıyorsun bilmiyorum. eğerki yüksek süratlere çıkabilen bi motorun varsa paraya kıyıp bişeyler almanı temenni ederim.cünkü 120 kmden sonrasını denemedim. 120 km ile tünelde sağ şeride tünel boyunca 2 parmak kalınlığında yağ dökülmüştü. nasıl becermişler bilmiyorum tünel girişine 120 ile girdim geç farkettim şerit değiştiremedim motor slepera girdi yattı motor önde ben onun arkasında tünelin sonuna kadar düz bi hatta kaydım. sürtünmeyede dayanıklı. güzel yapmışlar yani.