KerimHakan 'in en son etkinliği

• K
    KerimHakan KOVE 800 X konusundaki F54 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    https://hizliresim.com/ bu sayfadan çok kolay
  • K
    KerimHakan , KOVE 800 X başlıklı konuya cevap yazdı.
    Foto eklemeyi beceremedim…
  • K
    KerimHakan KOVE 800 X konusundaki tommygun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Ah be üstat, "Motorcu Göçmen" demeseydin iyiydi :)
  • K
    Bakış açılarımız farklı sanırım. Matematik hesabı ile motoru Mayıs-25’de aldığımda fiyatı 455 bin₺ idi. Aynı sınıfta benzer cc ve güç...
  • K
    Slmlar tşk ederim. Servis konusunda ilk 2 bakımda sorun yaşamadım. İzmir’de (büyük şehir avantajı) yetkili servis haricinde de yetkin...
  • K
    KerimHakan KOVE 800 X konusundaki emenyasin mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Selam, hayırlı olsun. Crf ile ilgili yaşadığınız durum üzücü ve evet haksızlık var(o kadar süre bekletmemeleri gerekir. Lakin en azından...
  • K
    KerimHakan KOVE 800 X konusundaki tommygun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Kove'nin sitesine girip bakarken dikkatimi çekti. Adamlar "Kove Eğitim Merkezi" adı altında Kove sürücülerine eğitim desteği de...
  • K
    KerimHakan KOVE 800 X konusundaki AzÇok mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Güzel paylaşım. Tebrik ederim. Kazasız belasız kullanın. Çin markaları servis ağı sorununa biraz önem verseler çok daha fazla pazar payı...
  • K
    KerimHakan KOVE 800 X konusundaki sodurlu88 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Bazı sorular için işleri kolaylaştırayım. Kove 800 X - CFmoto 800MT - KTM 790 motor bloğunun karşılaştırma videosunu ekliyorum...
  • K
    KerimHakan KOVE 800 X konusundaki Punctum mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Öncelikle hoşgeldiniz... Lakin daha ilk mesajınızda forumda kıyamet koparacak bir karşılaştırmaya imza atmışsınız :) Pasif üye gibi...
  • K
    Servisi aldığım bayii veriyor. (Motorcu Göçmen) KTM servisleri de aslında KOVE800X’e bakım yapabiliyor. (KTM 790 kopyası) 1775053554...
  • K
    Muhtemelen servis kalitesi ve yedek parçaya erişimle ilgili bol bol soru alacaksınız.
  • K
    KerimHakan , Moto Sohbet forumunda KOVE 800 X başlıklı bir konu başlattı.
    Herkese selamlar Bir süredir pasif üye şeklinde forumu takip ediyorum. Yaklaşık 1 senedir kullandığım 2024 Kove 800 X hakkında uzun...
  • K
    KerimHakan , Bu motora bu kadar bakım masrafı değer mi ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    1774463209 Slm. Öncelikle motorsiklet hayatınızın neresinde. Sadece keyif için mi biniyorsunuz yoksa mecburi mi? (ulaşım-iş-vs)… Keyif...

Yeni mesajlar