Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba cbr 600 f motorum için led far araştırmaktayım. malum pek bilmiyorum. bilen abilerimizden arkadaşlarımızdan destek almak istiyorum.
internette gezinirken şimşek etkili vesaire birçok gördüm öneriniz ne olur _?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı...
Merhaba arkadaşlar. daha önce forumda açtığım konularda da olduğu üzere 4 ay cbr 125 - 6 ay cbr 250 den sonra hayırlısıyla cbr 600 f imi almış bulunmaktayım. motorumdan memnunum maşallah...
inşallah bir sıkıntı vermez lastik almayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz ?
birde 600 f kullanıcılarının...
ewet belki haddimden fazla konu açıyorum belki ama inanın bu samimi gelen yorum ve bilgi paylaşımlarından. saolun varolun.
cbr 250 motorum için lastik bakıyorum uzun zamandır.
1>hangi marka almalyım üzerinde rosso 2 ler var gerçekten çok memnunum. eski lastik ırc idi irc kesinlikle almayı...
MERHABA ARKADAŞLAR. CBR 250 MOTORUMDA 500 KM SONRA GELECEK YAĞ DEĞİŞİMİMDE MOTUL KULLANMAK İSTİYORUM. FAKAT BU TAM SENTETİK MOTUL YAĞLARINDA 3100-5100-7100 SERİLERİ VAR. BUNLAR NE ANLAMA GELİR_? DAHA ÖNCE CBR 125 MOTORUMDA MOTUL 5100 10W40 KULLANMIŞTIM VE ÇOK MEMNUN KALMIŞTIM. MOTOR OLDUKÇA...
daha önce açtığım konuda 600 f e kafayı koyup kesinlikle almak istediğimi belirtmiştim.beni bu kaerardan vazgeçip r6 ya yönendirecek biri varmıdır? r6 - cbr 600 f kullanıcılarına sormak istiyorum cbr 600 f in kullanıcılarından artısı ve eksisi --- r6 nın artısı ve eksisi
yani kısacası ...
Merhba. Şuan cbr 250 kullanıcısıyım. Görüntü kullanış kuvvet sağlamlık ve tabiki honda ismindn dolayı cbr 600f almayı düşünüyorum.. bu fikrim sabit. Benim sorum bu motor ile uzun yol da yapacak olmam. Daha önce mevcut 250 likle zonguldak- İstanbul/bursa/İstanbul- zonguldak yaptım. 600 f ile...
Merhaba forumda yeniyim. yaklaşık 4 ay önce aldığım cbr 250 1.5 ay sorunsuz bindikten sonra akü sıkıntı vermeye başladı üzerindeki orj. yuasa akü. bölgemdeki tanıdığım motorcuya götürdüm akü değişecek dedi akü değiştik 1 ay geçmedi tekrar akü sürekli bitiyor motor şarj etmiyordu. sorunun...