Kemal.Tatli kullanıcısının son içeriği

1. K

Satılık Honda CBR 125

Az kullandığım motorumu satıyorum. 2006 model olmasına rağmen 4400 km dir. düşmesi , çiziği , kırığı yoktur.
  2. K

Cbr 125 R mi satıyorum

Hevesle aldığım bu başlangıç motorunu yeterince kullandığımı zannediyorum ve satıyorum. ilgilenenler [email protected] adresime kısa mail atarlarsa sevinirim şimdiden hayırlı olsun, Motorum 2006 model 3500 km ve çiziksizdir. Fiyatı ise 4000 ytl olup isteyenlere resim yollayabilirim
  3. K

Derbi GPR 125 R arıyorum

3500-4000 ytl arasında derbi gpr 125 r arıyorum yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
  4. K

CBR 125 R arıyorum hem fiyatı hem kendisi iyi olan

İyi bir cbr 125 r arıyorum kendiside fiyatı da iyi olsun nerdeyse 1 ay oldu ama ikisi bir arada olan yok ne yazıkki herkes bir havada esiyor gidiyor gerçek hayatla alakası olan yok.
  5. K

Motor alırken gerçek fiyat nedir nasıl belirlenir?

Motor alırken ikinci elde ve sıfırda gerçek fiyat nasıl belirlenir aç satıcı tok satıcı karmaşası nedir? İnsanlar ihtiyacı varsa gerçek hayata göre neden davranmaz parası cebinde olanlar neden iyi bir motor bulamaz?
  6. K

Ne yapsam da bana yardımcı olsanız?

Hayatımda ilk defa bir motor almaya karar verdim ve almak istiyorum bu siteyi önerdiler ama site editorleri konumu kitledi neden bilmiyorum bir yardımcı olsanız veya bir bilgi verseniz de neden atıldığımı ben de anlasam kime sorsam bu siteyi soledi ve en temiz en iyi fiyatlı motor burdan...
  7. K

CBR 125 R arıyorum ilgilenenler lütfen mesaj atsın

Cbr 125 arıyorum 1 aydır baktıklarımın hepsi ya pahalı yada hurda ve pahalı ilgilenen arkadaşlar bir yönlendirme yapsin
  8. K

Cbr 125 arıyorum

bu siteye ve forum ilk defa girdim bellide oluyordur Cbr 125 honda arıyorum Cbr 125 arıyorum moturuna güvenen bakımlı bir motor arıyorum cbr 125 nerden buluruz temizini tabi fatih resmi varmı motorun fiyatı nedir biliyormusun evet doğru bende cbr 125 arıyorum ilgilenen var ise beklerim

Yeni mesajlar