kb15025 kullanıcısının son içeriği

1. K

Stop etme

Motorum 150cc kuba 150 25 özellikle sabahları ilk marşda en az 2 3 kez stop ediyor. Calistirdiktan sonra rölantide fiti fiti çalışıyor gaz koluna gazi acmak için dokunduğum an marş kaçırma gibi birses ile birlikte stop ediyor. Bu birkaç kez tekrarlanıyor ısınınca tamamen olmasada geçiyor isinsa...
  2. K

Benzin Kokusu

Merhaba arkadaşlar motosikletimi sabahlari ilk çalıştırdığım zaman benzin kokusu geliyor dikkat edilmeyecek gibi degil bariz belirgin sekilde Motorum isindiktan sonra yani ilk stop asamasini gectikten sonr günün diğer vakitlerinde böyle bir sorun yok.Özellikle sabah ilk çalıştırdığım da boşta...
  3. K

Motosikletlerimizin bildiğimiz arızaları :)

Saniyorumki çoğumuzun motosikletinde ufak tefek arızalar vardır :) Maddi olarak servise şu ara para ayiramadigimdan dolayi arızaları yaptiramadim sadece mutlak yağ degisimlerimi gerçekleştirdim kendim :) Bu sebeple listem biraz kabarik :) 1) Hizli gittigim zaman ön tekerde sebebini bilmediğim...
  4. K

Yüksek devirlerde alıp verme..

Merhaba arkadaşlar kuba 150 25 motosikletim de yaşadığım bir sorunu sizinle paylaşacağım. Motorumla yüksek devirlerde özellikle 100 km max hızında seyir ederken alıp verme yapıyor anlık birşey bi an hız kesiliyor gibi oluyor sonra hede hüde devam ediyor cekisten de rahat anlaşılıyor zaten...
  5. K

Islak zeminde kaydırmadan yatmak :)

Merhaba arkadaşlar facebook'ta gezinirken legendary motocycles sayfasında bir video gördüm epey ilgimi çekti adam bayağı ıslak bir zeminde dubalar arasında yatarak dönüşler yapıyor ve motosiklet kaymıyor nasıl oluyor anlamıyorum azıcık yağmur atıştırsa 2. vitesi geçemiyorum mesela direk kayıyor...
  6. K

Harç yatırmayı unuttum :)

Merhaba arkadaşlar yalova üniversitesinde 2 yıllık bir bölüm okuyorum. okulum 2 ders yüzünden uzadı ortalamam 3.20 fakat veremediğim 2 seçmeli ders vardı. Herneyse şu an normal öğretim süresi doldu uzatmaları oynayacağım 1 dönem okulum uzadığı için harç yatırmam gerekiyormuş benimde bu konuda...
  7. K

Subap Sesi...

Merhaba arkadaşlar kuba 150-25 motosikletim yaklaşık 1 yıldır fazla derecede subap sesi yapıyor şıkırtı şeklinde.Isınınca yapar diyenleri duyar gibiyim fakat karlı kış gününde ilk marşdada yapıyor yani sıcak soğuk farketmiyor.Şöyle farkediyor ısınınca tahammül edilemeyecek hal alıyor.Motor...
  8. K

Motor Yıkarken Yaptığım Büyük Hata!!!

Normalde motoru yıkarken motor blog var nikelaj lı yerlere sıktığım alkol sirke ve su karışımlı solüsyonum vardı fısfıs halinde haberim yokken annem dibinde az kaldı diye dökmüş ve içine porçöz koymuş.. E bende her zamanki gibi motorumu yıkamaya başlamadan önce sıktım birkaç yere bir güzel scott...
  9. K

Ülkemiz şartlarında motosiklet için yağ seçimi

Merhaba arkadaşlar motosikletim bugün 10.000 km doldurdu ve yağ değişim vakti gelip geçtiği için yağ değiştirmeyi bu defa kendim üstlendim. Neden diyecek olursanız kuba yetkili servis olmasına rağmen açık yağ ve araba yağı kullanıyor.Bende kendi yağımı alır dökerim dedim ve ilçede bütün...
  10. K

Birşey yapamamak...

Merhaba arkadaşlar bu gece başımdan geçen bir olayı size sadece 1-2 saat önce sıcağıyla anlatacağım. Arkadaşımla saat 1 gibi (2 saat önce) dolaşıyorduk motorlarla ben önde arkadaş arkamdan seyir ediyordu 30 40 km hızlarda seyrediyorduk. Önümdeki kamyonu sollamak için çıktım kamyonu geçmeme yakın...

Yeni mesajlar