Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Halk otobüsü ve belediye otobüslerinde ve hatta dolmuşlarda da aynı kurallar olmalı. Özellikle otobüslerde insanlar üstüste biniyor.
Traktörle tarla süren birisine kask gözlük- eldiven... yaz sıcağında?
Arkana yolcu almışsın. Kask var. Yok yetmez, gözlük takacaksın.
Dediğim gibi otobüslere...
Geç cevap için kusyra bakmayın
Geç cevap için kusura bakmayın. Teşekkür ederim. Bu modelin silindir bloğu orinal 125cc. Şehir dışı yol yaptım, şu an 1500km civarlarında. Hiç ısınma sorunu yaşamadım. Ayrıca uzun yolda zorlamak için 120 kilometre hiç durmadan son gaza yakın gittim. Hiç bir sorun...
Bu gün 10-40 castrol magnatec koydum 125cc scooter'e. Alırken dikkat etmemişim. Farkedince amaan ne olacak? Zaten 1000km olmadan değiştiriyorum dedim.
Başka bir satıcının 4 zamanlı motosiklet yağı ile içeriğini kyasladım. Birbirlerine aşırı yakın. Zaten şehir için hız falan yapmıyorum. Şehirler...
Bir iki bayi 5-10 bin tl aralığında fiyat verince kendim değiştirmeye karar verdim. 10 bin diyen servis, markanın ücretsiz verdiği kiti parayla 5000tl gibi bir fiyata satmak istedi.
Tam bir mide bulantısı. Madem garanti bir işe yaramıyor, o zaman neden var?
1500km oldu, 2 defa uzun yol yaptım...