Arora Leader 50cc-125cc yükseltme

Bir iki bayi 5-10 bin tl aralığında fiyat verince kendim değiştirmeye karar verdim. 10 bin diyen servis, markanın ücretsiz verdiği kiti parayla 5000tl gibi bir fiyata satmak istedi.
Tam bir mide bulantısı. Madem garanti bir işe yaramıyor, o zaman neden var?
1500km oldu, 2 defa uzun yol yaptım sorun çıkmadı.

Motosikleti
Arora kasırga
Elinize yakışıyor, hayırlı olsun kazasız belasız kullanın 🤗
Yalnız kafama takilan şu;
Eski piston ile yenisi arasında çok fazla çap farki var. Silindir bloğu ise hemen hemen aynı ebatta.
Yeterli soğuma sağlaniyor mu?
Hararet ve blokta şişme gibi durumlar yaşadiniz mı?

Geç cevap için kusyra bakmayın
Elinize yakışıyor, hayırlı olsun kazasız belasız kullanın 🤗
Yalnız kafama takilan şu;
Eski piston ile yenisi arasında çok fazla çap farki var. Silindir bloğu ise hemen hemen aynı ebatta.
Yeterli soğuma sağlaniyor mu?
Hararet ve blokta şişme gibi durumlar yaşadiniz mı?
Geç cevap için kusura bakmayın. Teşekkür ederim. Bu modelin silindir bloğu orinal 125cc. Şehir dışı yol yaptım, şu an 1500km civarlarında. Hiç ısınma sorunu yaşamadım. Ayrıca uzun yolda zorlamak için 120 kilometre hiç durmadan son gaza yakın gittim. Hiç bir sorun yaşamadım.

Motosikleti
Arora kasırga
Geç cevap için kusyra bakmayın

Geç cevap için kusura bakmayın. Teşekkür ederim. Bu modelin silindir bloğu orinal 125cc. Şehir dışı yol yaptım, şu an 1500km civarlarında. Hiç ısınma sorunu yaşamadım. Ayrıca uzun yolda zorlamak için 120 kilometre hiç durmadan son gaza yakın gittim. Hiç bir sorun yaşamadım.
Estağfurullah,bilgilendirme için teşekkürler
Yazdıklarınızdan sonra 80'lik cupumu cevirsem mı diye düşünmeye başladım
Beni korkutan tek şey krank mili buna dayanırmı? 135 yapanlar var da ne kadar sonra kol kırıyor bilmiyorum
Gerçi 80 CC tek kişi için gayet yeterli ama artçı binince uyuz eşek moduna geçiyor canımı sıkan o
Neyse, önümüzdeki günlerde bu maceraya atılıp atılmama konusunda bir karar vereceğim.
Kazasız sürüşler. 🤗

Estağfurullah,bilgilendirme için teşekkürler
Yazdıklarınızdan sonra 80'lik cupumu cevirsem mı diye düşünmeye başladım
Beni korkutan tek şey krank mili buna dayanırmı? 135 yapanlar var da ne kadar sonra kol kırıyor bilmiyorum
Gerçi 80 CC tek kişi için gayet yeterli ama artçı binince uyuz eşek moduna geçiyor canımı sıkan o
Neyse, önümüzdeki günlerde bu maceraya atılıp atılmama konusunda bir karar vereceğim.
Kazasız sürüşler. 🤗
Motoru bilmediğim için bu konuda yorum yapamam. Krank ve motor bloğu önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar