Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20 temmuz da tüm karadeniz kıyısını gezip görmek üzere bir kaç arkadaş yola çıkacagız isteyenler çadırını artcısını alsın gelsin
gezi programını ve detayları gelmek isteyen arkadaşlarla buradan yazıp kararlaştırcagız cevaplarınızı bekliyorum lütfen cidi olarak katılmak isteyenler yazsın
arkadaşlar yolda lastik tamiri için çeşitli tamir malzemeleri var bunlardan hangisi daha kullanışlı tercübe sahibi olanlaryazsınlar onu alalım
yıllarca motora bindim allahtan bir kere seneler önce bogaz köprü girişinde gümledi yenisini almak zorunda kaldım.şimdi uaun yolda başıma gelirse en...
[sıze="3"]debriyaj sistemi hidrolikmi mekanikmi tercih edersiniz hangisi yormaz ve arızasız çalışır iki sistemide kullanmış arkadaşların tercübelerinden faydanalım
bu ikisinden digerine geçiş yapmış olan yani değiştirmiş olan varmı
cevaplarınızı bekliyorum kazasız sürüşler dilerim[/sıze]
ARKADAŞLAR BU BAŞLIK ALTINDA BAYİ VE SERVİSLERLE İLGİLİ TAVIR VE DAVRANIŞLARINI UGRADIGIMIZ HAKSIZLIKLARI DİLE GETİRELİM İSTEDİM BUNLARI OKUYAN KARDEŞLERİMİZ ON GÖRE ALIŞ VERİŞLERİNDE DİKKATLİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BEN İSTANBUL MOTORLA OLAN Bİ ALIŞ VERİŞ SONRASI ÇOK PİŞMAN OLDUM SİTEDE...