Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ön amortisörlerimden yağ gelmeye başladı önce terleme gibiydi şuan janta ve yerlere damlıyor yavaş yavaş. Kullanırken fark edilir bir şey yok sizce bakıma sokmalı mıyım yoksa bir süre daha böyle idare eder mi? Servis manuelinde 10w fork oil yağ öneriyor ve bir ton conta pul oring bilmem ne...
Şimdi şöyle bir durum yaşıyorum. Motosikletim CBR250 ve kitapçıkta belirtildiği üzere 10w30 yağ kullanıyorum. Yazları 10w40 yaşadığım yer sıcak olduğu için fakat özeliikle öğlen saatlerinde havanın kavurucu olduğu vakitte motosikletim geceleri atik olduğu kadar atik olmuyor. Gaz tepkileri...
Arkadaşlar iki tane branda parçaladım rüzgardan bağladığım halde. Biri AutoEN marka diğeri bylizard marka. Branda önerilerinizi bekliyorum. Ömürlük bir şey arıyorum. Teşekkürler.
CBR 250 motosikletime bir kaç ay önce varta ytx7l-bs akü aldım. Motosikletimi 5-6 gün çalıştırmadığımda akü bitiyor. Ya şarj etmem gerekiyor ya da havanın ısınmasını beklemem gerekiyor zaten motosiklet vurduran birisi değilim. Sizce bu akü sorunlu mu yoksa böyle soğuk bir havada normal mi akünün...
Merhabalar, cbr250 için arka fren balatası alacağım fakat bir markanın ürünü fa496 koduyla satılırken aynı markanın başka ürünü fa140 moduyla satılıyor, aralarındaki fark ise fotoğraflarda görüldüğü gibi. Hangisini almam daha uygun olur, ya da kalın olanı alsam sorun çıkartır mı?
Merhabalar Eskişehir'de benim gibi motosiklet sevdalısı yol yapmayı seven apaçilik yapma amacında olmayan arkadaşlar arıyorum. Viraj yapmak yeni yerler keşfetmek ve hiç olmazsa bazı akşamlar birer çay kahve içip dağılmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir. :cat:
Daha önce konusu açılmış fakat sadece voltmetre ile ilgili bir gösterge yapımından bahsedilmiş. Bense aşağıda linkini vereceğim voltmetre ve amperi birlikte gösteren bir ürün kullanmak istiyorum fakat elektrik bilgim çok az. Ampermetrenin aküye bağlanması uygun olur mu ve voltmetre ile...
İnternette gezerken böyle bir siteye denk geldim. Web sayfasının girişindeki yazı beni bu sayfayı olabildiğince paylaşmaya yöneltti ve bu konuda bir şeyler yapmak isteyenler için buyrun linki; https://calintiilani.com/
Konu başlığı sabitlenirse daha faydalı olabilir.
Lastiklerin yazıları belirginleşsin diye kullanılan piyasadaki lastik kalemleriyle ilgili başlıklar mevcut fakat bazı lastiklerin yanak genişliği çok kısa ve bu kalemlerin tehlikeli olup olmadığını merak ettiğimden bu başlığı açtım. Lastik parlatıcıların nasıl etki-tepki verdiğini bilenler...
Honda CBR 250R motosikletimin arka amortisörün ön yükleme ayarı için kendi takım çantası içinde mevcut olan anahtar resimde görüldüğü üzere hafif kavisli. Motosikleti ikinci el aldım ve acabalar yaşıyorum. Bu alet açık anahtara benziyor ama uçları içe dönük ismini de bilmiyorum. Hiç yamulucak...
Motospartan marka nam-ı diğer çakma stomp griplerim biraz fazla yukarıdan yapıştırmam neticesinde ayrılmaya başladı. Soldaki tamamen ayrıldı sağdaki ise ikiye ayrılıp üst kısmı yukarıda kaldı. Bunları boyaya zarar vermeden nasıl yapıştırabilirim yardımlarınızı bekliyorum. Çift taraflı bant...
Arkadaşlar bu kask bu sene yeni çıktı ve 1.300 gr civarında bir ağırlığı olduğu söylendi bi eğitmen abimizin ağzından. Sizce bu kask nasıl ve kullan arkadaşlar var mı? Fiyatı SHOEI, AGV gibi markalara yakın olduğu için kararsız kaldım.
Bir de kask için şöyle bir açıklama geçiyor üründe "AIR-FIT...
Arkadaşlar bu iki motosikletten birini almayı düşünüyorum yamaha için internetten 700 lira civarında koruma takozu buldum. Bu motosikleti kullanan bazı arkadaşlar koruma takozlarının işini yapması gereken yerde yamulup grenaja zarar vermeyi engelleyemediğini söylüyor. Sizce iyi bir koruma...
Arkadaşlar ben agv k3 winter test 2012 isimli kaskını almaya karar verdim lakin bu modelin isminde geçen 2012 kafamı çok kurcaladı. Biliyorsunuz kaskların da bir ömrü var ve bu kask agv'nin 2012 sezonunda üretilip hala satılamayan yani elde kalmış bir modeli midir yoksa sadece tasarım yılından...