kasim14 kullanıcısının son içeriği

1. kasim14

yeni başlayacağım fikir ve önerilerinizi bekliyorum

boy 174 cm kilo 76 chopper yada cruiser 13000 TL ye kadar aklımda olan modeller yamaha dragstar honda shadow suzuki vl 800 kawasaki en 500 -- vn 800 motosikleti aldıktan sonra izmirde güvenli sürüş eğitimide alacağım uzun yolda sürüş yapabileceğim bir motosiklet istiyorum istememin nedeni...
  2. kasim14

cruiser-chopper

arkadaşlar 13.000 tl ye kadar uzun yolda kullanabileceğim bana sorun çıkarmayacak vibrasyonu etkili olmayan bir motosiklet arıyorum yeni başlıyaağım bu işe fikir ve önerilerinizi bekliyorum aklımda olan marka modeller yamaha dragstar honda shadow suzuki vl 800 kawasaki en 500 -- vn 800
  3. kasim14

SUPERSHADOW 250cc

Arkadaşlar Keeway Supershadow arıyorum izmirde ikamet ediyorum ona ayırdığım bütçe max 2600 TL. kendisinin veya bir arkadaşı akrabasının kısacası bilenler, bulunanlar bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler ...
  4. kasim14

bende karar veremedim

Arkadaşlar öncelikle bu konuya göz atacağınız ve yapacağınız yorumlar ve öneriler için teşekkür ederim. benim motorsiklet sevdam yeniden depreşthayalimde herzaman bir classic chopper oldu ama sadece hayal. şimdi bir chopper/cruiser almayı düşünüyorum ve uzun yol yapıcam sıklığı az olucak belki...

Yeni mesajlar