kashmar54 kullanıcısının son içeriği

1. kashmar54

ALINIK SUZUKİ SV 650S

temiz düşük km sv650s ariyorum.
  2. kashmar54

Yamaha Yamaha YZ 450F

YZ450F-5.jpg[/URL] TEKNİK ÖZELLİKLER MOTOR : SIVI SOĞUTMALI ARKAYA MEYİLLİ TEK SİLİNDİR 4 ZAMANLI 4 VALF DOHC SİLİNDİR HACMİ : 449, 7 cc PİSTON ÇAPI : 97, 0 x 60, 8 mm YAKIT SİSTEMİ : FI ENJEKSİYONLU İLETİM SİSTEMİ : 5 VİTES YAKIT TANKI : 6 LİTRE YAĞ TANKI : 1, 2 LİTRE KURU AĞIRLIK : 104, 7 KG...
  3. kashmar54

SKYTEAM ST 200 GRENAJ

arkadaşlar elinde fazlalık, sıfır yada ikinci el skyteam st200 cross grenajları olan varmı kaç aydır arıyorum. özellikle depo sağ sol ve sele altı sağ sol lazım. komplede olabilir. başka ihtiyacı olanlarda olabilir. elinde kullanmadığı skyteam parçası olan yazsın belki başkasına lazım olur.
  4. kashmar54

Alınık Kanuni Cross 250

elinde kanuni cross 250 olupta satmak isteyen varsa heberleşelim bu aralar alacam
  5. kashmar54

Satılık skyteam st 200 tr

sahibinden temiz skyteam satılıktır. ilgilenenlere 56617623 sahibinden ilan numarası
  6. kashmar54

Karbüratör sorunu bilgi lazım

sevgili mt üyeleri motosikletimin karbüratörü 3 kademe jikleli (hava girişinde kelebek var açıp kapatan) 1.kademe hava girişi tamamen kapalı (bu konumda motor çalışmıyor) 2.kademe hava girişi yarım açık( bu konumda çalışmada ve rolantide sıkıntı yok fakat 5-6 bin devirden yukarı çıkmıyo motor...
  7. kashmar54

Performans egsoz montaj

uzun bir zaman performans egsoz araştırması yaptıktan sonra nihayet aradığımı buldum egsoz profesörü diye anılan ali abimizin yanında soluğu aldım. bana gereken açıklamayı yaptıktan sonra işe koyuldu. sağolsun ilgi ve alakasında dolayı kendisine çok teşekkür ederim. (egsoz ali ustanın kendi el...
  8. kashmar54

ramzey 200gy skyteam 200 hangisi??

arkadaşlar bu ara mz'e veda edip cross'a geçmeye niyetlendim. bu iki motor bütçeme uyuyor ama karar veremedim hangisini alsam. ilanları inceleyip yorum yazarsanız sevinirim. teşekkürler http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ramzey-herseyiyle-sorunsuz-qm-200-49873475/detay/...
  9. kashmar54

cross tavsiyesi yardım lazım

ramzey , zongshen, zealsun, skyteam 200cc lik bu cross motorlarda hangi marka daha sağlam,güçlü ve dayanıklı bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa memnun olurum.
  10. kashmar54

Trafik polisi hurdaya dönen motorunu görünce duygulandı

http://www.trafikhaber.com/trafik-kazasi/maddi-hasarli/trafik-polisi-hurdaya-donen-motorunu-gorunce-duygulandi.htm
  11. kashmar54

Yamaha xj 6 (paint)

12. kashmar54

zx-6r (resim)

13. kashmar54

Yamaha FZ6

14. kashmar54

zx-10 yeni çizim

15. kashmar54

Xt 660 r

Yeni mesajlar