karadag.05 kullanıcısının son içeriği

1. karadag.05

JAWA CEYLAN RESTORASYON

Herkese merhaba. Elimizde bir adet jawa ceylan var.Sanırım 20 yıldır hiç çalışmamış modelini bilmiyorum.Biz bu motoru ayağa kaldırmak istiyoruz.Fotoları detaylı bir şekilde atacağım birinin işine yarar belki.Daha önce hiç restore falan yapmadım o yüzden sizden nereden başlamam gerektiği hakkında...
  2. karadag.05

Sanki motoru tutan bir şey var ?

Herkese selam, 150 z one motorum var. 2017 model 8 bin km de. Sorun şu;gaz verdiğim zaman sanki gidecek ama arkadan asılıyomuş gibi veya yeterli benzin gelmiyomuş gibi yapıyor. Yakıt ş.içi 2,8 ş.dışı 2,5 litre yakıtının az olmasının nedeni hız yapmaması olabilir mi. Acaba bunun karburatoru mu...
  3. karadag.05

Özlemişim buraları

Herkese merhaba. Vatani görevimi yaptım bitti ve tekrar sivil hayata kavuştum. Bu süre zarfında buralara uğrayamadım. Umarım herşey bıraktığımdan daha iyi bi durumdadır. Hem selam veriyim hemde motorum çalışmıyor onu sorayım dedim. Marş basıyor. Benzini de var.Fakat çalışmıyor. Askerde...
  4. karadag.05

Cahilliğime verin merak ediyorum ?

Arkadaşım küba marka 150 cc motosikletin egsozunu delmiş beton çivisiyle ve çok tatlı çok az bi ses olmuş pıt pıt ediyo bazen. Resimde gösterdim nereyi deldiğini 5 tane küçük küçük delik atmış. Bende de 150 cc mondial var. Bende yapmak istedim fakat böyle bişey yapmadım hiç orjinalciyim birazda...
  5. karadag.05

Hangisinden almalı?

Selamın aleyküm cületen abi ve kardeşlerim. Ekipmanım olmadığı için motora binemiyorum ve almaya karar verdim. Şimdi parayı buldum iyi kötü ama kararsız kaldım. Çeşitte çok. Akıl verende çok forumlarda sağolsunlar ama güncel tarihli bulamadım. Malum dolar kuru yüksek vs dolayısıyla bana güncel...
  6. karadag.05

TEDAVİSİ OLMAYAN HASTALIKLAR

Herkese selam. 1 haziran 2015 de kıl dönmesinden ameliyat oldum. Bu gün yine tekrarladı. Çok canım sıkkın ve moralim bozuk. Araştırmalarıma göre çaresi yok. İlla da ameliyat olunacak. Çevrenizden arkadaşlarınızdan bu hastalıktan tamamen kurtulan kimse var mı umut olacak? Veya buradan ameliyat...
  7. karadag.05

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ GENÇ KENDİSİNİ ASTI

Merdsin'in Silifke İlçesi'nde ehliyetsiz ve kasksız olarak plakası olmayan motosiklet kullandığı için 1800 TL trafik cezası kesildiği öne sürülen 16 yaşındaki Süleyman Acar, kabloyla kendini asarak yaşamına son verdi. Atakent Mahallesi'nde oturan Süleyman Acar, iddiaya göre, dün plakasız...
  8. karadag.05

Hangisini yapmak daha kârlıdır?

Arkadaşlar bi arkadaşım askere gidecek. Sigortayı da geçen ay yaptırdı. Askere şubatta gidecek. Motora bir yıl binmeyecek. Bu arkadaş diyor ki sigorta süresi dolduğunda yaptırsam boşuna gidecek çünkü motor yatacak. Yaptırmasa ceza işleyecek. Trafikten çektirse tekrar plaka almak için para...
  9. karadag.05

Buji önerisi?

Herkese merhaba. Motorum Mondial-150 z-one. Sıfır aldım. Üzerinde fabrikanın taktığı mondial marka buji var. Önceki motorum(150 mcx)de NGK marka iridyum buji vardı onu ikinci el almıştım sahibi takmış. Çok güzeldi memnundum. Yakıtta, hızda ve çekişte çok etkiliydi. Bujiyi değiştirince anladım...
  10. karadag.05

Sizce motorların ömrü kaç km olmalı?

Merhaba herkese. Tanıdığım biri hyundai i10 aldı. 1.000 cc bu araba. Bende 2.000 motorlu bi araba olduğu için kapışalım dedi kaç km gidecek ki la bu dedim haliyle :P:cherry: Oda 300-400 bin gider dedi. Bende motosiklet konusunu merak ettim. Benim motorum 7 km de şu an :queen::queen...
  11. karadag.05

Motosiklet ve film yapımı

Kameraları motosikletle taşıyomuşlar. Ben raylı sistemler üzerinde çekiliyo sanıyodum sizinle de paylaşmak istedim :) Bu da başka bir filmin çekim efektleri
  12. karadag.05

merhaba

ismim hayrettin. shell benzin istasyonunda kasiyerim. daha önceden üyeydim fakat bir arkadaşımın dengesizliği üzerine kapattım. yeniden katıldım aranıza yabancı sayılmam :D 22 yaşındayım. ehlyetim var. tecrübem var. motorum 150 z one. sıfır aldım plaka felan çıkarmadım henüz. çadırı çektim...

Yeni mesajlar