Karacoban kullanıcısının son içeriği

1. K

Kandiliniz Mubarek Olsun.

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım. Ahmet SANER ****************************************** + Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir. + Foruma yazilacak...
  2. K

LUTFEN KASK TAKIN

KArdeslerim , Dostlarim ben Avustralyadan katiliyorum araniza ve 46 yasindayim. Gecen hafta burada "Ana" diye hitab ettigimiz bir Hanim efendiye bas sagligina gittim. Adanada yigeni motorsiklet kazasinda can vermis ve ailede tek erkek cocugu ayrica dahada yeni nisanlanmis. Vefat etmesinin en...
  3. K

Hayabusa burnout Avustralyadan

Avustralyadan bir arkadas Hayabusanin lastik degistirme zamani gelmis LOL http://www.moruklar.com/vids/cap-burn-busa.wmv
  4. K

Tesekkurler

MOTOSIKLET.NET Portalinda guzel bir ortam saglayan arkadaslari tebrik ediyorum ve tesekkur ediyorum verdiginiz emekler ortada cok guzel bir ortam sagliyorsunuz tekrar tebrik ederim Avustralyadan araniza katilmak ile buyuk bir zevk aliyorum :cat: :rendeer:
  5. K

Avustralyadan Selamlar

Arkadaslar selam bana bu siteyi TekTeker Arif tanitti, ve bende uye oldum araniza geldim. Yanliz beni af edin Turkce keyboard yani tusum yok beni idare edin azicik. Yeni dostlar taniyacagimdan eminim. :king: :rendeer: :P

Yeni mesajlar