KanJuiS kullanıcısının son içeriği

1. K

Saçlarım Dökülüyor

Merhaba abiler can sıkıntısından buraya yazdım biraz stres oldu bana saçlarım dökülüyor şampuan değiştirim diyorum ama kararsızım hangisini alım birde reklamlarda saç dökülmesi önleyici ilaçlar sunuyorlar her reklam inanılmaz sizden bilgi alim dedim belki bu sorun yoktur inş sizde.. Bu konuda...
  2. K

Motorsiklet Aldım Süremiyorum

Merhaba abiler Ben bir tane Mondial 125 aldım 3 gündür trafiğe çıkmaya korkuyorum adeta Arabalar Üstüme geliyor sanki sıkıştırıyorlar sizdede böyle bir sorun varmı motorsiklet kullanan biri değilim ilk motorum ?
  3. K

Kuba MondiaL ?

Motorsiklet OLarak İki Motor Hoşuma gidiyor ikisinde Tip aynı Mondial 125 Mg Clacis ßir Kuba Km125-6 Adana / Seyhan Mondial'a 1800 tL Diyorlar hersey OnLara Ayitt Ruhsat Plaka feLen '' Kuba içinde 1770 tL DiyorLar Fiyat Olarak Sorun degiL Kalıte Servıs oLarak SoyLuyorum Hangısını Tavsıye...
  4. K

MotosikLet ALaçam Ama Hiç ßilgim Yok :(

Merhaba abilerim siz motosikletten daha iyi anlıyorsunuz diye burda konu açmak istedim benim çok param yok 125 mondial çok hoşuma gidiyor ışıklı felen gördüm mondial alçamda aynı bir birine benziyen motorların farklı isimleri fiyatları var 125 MG CLASSIC 1.713,00 125 MG SPORT 1.787,00 125 MG...
  5. K

2011 Ehliyet Alan ArkadaşLar..

Merhaba ArkadaşLar ßen B+A2 ßir kursa Baş Vurdum B Kazandıktan Sonra Kurs ßende A2 AnLaştıgımız Paradan Daha Çok ıstedı ßende Dosyamı ALdım ßaşka ßir Kursa Gitti Sağlık Raporunda B+A2 Diye Geçiyordu kabul ettiler Dosyamı Orda Ve ßen Sınava Girdim a2 Kazandım Ama Elımde ßu Seferde 2 Serfitika var...
  6. K

Trafik İşLemLerinde ßir Konuya KatıLdım Yardım..

Merhaba ArkadaşLar Kolay GeLsin.. ßen ßir Konuda Sizden Yardım İsteyeceğim ßelki ßir Arkadaşınız ßaşına GeLmiş OLabilir ßen B+A2 için Kursa Kayıt OLdum Ve 9 Ay Sonra Dosyamı aLdım ßu Sırada Uni..ßir Abimide Okumasında Yardımcı OLuyordum Abim OkuLu ßitirdi Şuanda ßu Zaman içerisinde ßende 20...

Yeni mesajlar