Trafik İşLemLerinde ßir Konuya KatıLdım Yardım..

Merhaba ArkadaşLar Kolay GeLsin.. ßen ßir Konuda Sizden Yardım İsteyeceğim ßelki ßir Arkadaşınız ßaşına GeLmiş OLabilir ßen B+A2 için Kursa Kayıt OLdum Ve 9 Ay Sonra Dosyamı aLdım ßu Sırada Uni..ßir Abimide Okumasında Yardımcı OLuyordum Abim OkuLu ßitirdi Şuanda ßu Zaman içerisinde ßende 20 Yaşını Geçtigim için Asker Kaçagı oLdum Kimse Demesin ßana Git Yap FeLen Çünki 2012 Zaten Gitcem inş.. Ocak Ayında Size Sormak istedigim ßen ßu Dosyamı ALdım Okadar Hani Uzerınden Geçmişte DegiL Kaçak Suresi Şuana Kadar Hiç Gitmedim Askerlik Şübesine 15.01.1991 Dogumluyum Eyer Dosyamı Trafige Verirsem ßeni GötürürLermi ?

Şimdikten Hepinize Yapaçağınız ßütün YorumLara Tşk Ederim..Keyifli SürüşLer

Valla dostum pek sanmiyorum ama yineden Turkiye nin kanunlarida maglum.

Son yoklamanı yaptırmadınsa polis götürmez. hatta yaptırdıysan da götürmez.

Bir parantez açmak lazım ki, atandığı bölüğün kapısından içeri adımını henüz atmamış hiç kimse asker kaçağı değildir. asker kaçağı, askere gidip askerlik görevinin içinde iken kaçandır.

son yoklamanı yaptırmadınsa, senin durumuna yoklama kaçağı deniyor şu şartlarda ve ciddi bir yasal sıkıntı oluşturmuyor.

lakin son yoklamanı yaptırdınsa bakaya denen zımbırtıdan oluyorsun o da biraz daha ciddi bir yasal durum...

polis karakoluna gittiğinde de, gbt'de çıkan adına yakalama kararı filan yoksa birşey olmaz normal şartlarda. zaten, askeriye işlerine artık polis bakmıyor...

en azından, askere mazeretsiz gitmediği halde ehliyetini teslim alan tanıdığım var... ama benim yazdığıma güvenip de gidip askere götürülürsen :D sorumluluk kabul etmiyorum :D

Son yoklamanı yaptırmadınsa polis götürmez. hatta yaptırdıysan da götürmez.

Bir parantez açmak lazım ki, atandığı bölüğün kapısından içeri adımını henüz atmamış hiç kimse asker kaçağı değildir. asker kaçağı, askere gidip askerlik görevinin içinde iken kaçandır.

son yoklamanı yaptırmadınsa, senin durumuna yoklama kaçağı deniyor şu şartlarda ve ciddi bir yasal sıkıntı oluşturmuyor.

lakin son yoklamanı yaptırdınsa bakaya denen zımbırtıdan oluyorsun o da biraz daha ciddi bir yasal durum...

polis karakoluna gittiğinde de, gbt'de çıkan adına yakalama kararı filan yoksa birşey olmaz normal şartlarda. zaten, askeriye işlerine artık polis bakmıyor...

en azından, askere mazeretsiz gitmediği halde ehliyetini teslim alan tanıdığım var... ama benim yazdığıma güvenip de gidip askere götürülürsen :D sorumluluk kabul etmiyorum :D

Tşk Ederim Hiç Askerlik Sübesine Gitmedim Dosyamı Alıp Gitcem İnş.. GötürmezLer GötürseLerde Vatan'i Görev Zaten Yapacagız 15 Ay Dişimizi sıkarız Artık

Super Moderator
1 tane B'yi atlamışsın, bütün dikkatim dağıldı haliyle ona dikkat edeceğim derken...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar