kamil55 kullanıcısının son içeriği

1. kamil55

Drift L yine zam gelmiş yuki drag alacağım

Arkadaşlar son zamanlarda mondialin orası burası oynar oldu daha 3 ay önce 12500 tl civarında olan drift l modeli bugün son yapılan zam ile 15150 tl oldu. 3 ayda Çin malı motoruna 2500 tl zam yaptılar. Mondiali Telefonla aradım sordum siz ne içiyorsunuz söyleyin akşamları bende içeyim dedim...
  2. kamil55

Kobra 🐍

Evet beyler fantastik icatları görelim.
  3. kamil55

Zam Geliyor

ister çin, ister japon yada alman menşei farketmez tüm motosiklet marka modellerine sürekli zam geliyor. Cepte para kalmadı. honda yamaha lüx oldu çin malı mondial küba prestij oldu. bu gidişle mobilete bineceğiz. profilimdeki gibi....
  4. kamil55

SIFIR MOTOSİKLER ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

Bayiden sıfır km motor alırken nelere dikkat edilir? Mesela bagaj, koruma demiri vs. ekstra maliyetler bayiden talep edilenilir mi yada evraklar ile ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir? Tecrübelerden faydalanmak isteriz..
  5. kamil55

Yuki Drag 200

Çin malı motor alayım diyorum. Alacağım motor spor görünsün ve güçlü olsun istiyorum. Yuki Drag 200 hem güçlü hem sportif (fiyatına göre tabi). Kullanan varsa bilgi verebilir mi.. ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:42 ----------...

Yeni mesajlar