Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hayırlı akşamlar düzenli olarak 3 ayda bir kan veriyorum sağlığa faydalı deselerde ben bir yandanda zararı olduğunu düşünüyorum kandaki değerlerin ve vitaminlerin eksileceğini düşünüyorum yan etki olarakta motosiklette çabuk üşüme,motosiklet kullanırken tansiyon düşmesi ve işin...
Ben A2 yi 28 yaşımdayken aldım hatta sürücü kursu niye A almıyorsun demişti gerek yok A2 yeter demiştim ama şimdi beğendiğim motorlar olunca niye A almadım diyorum kendi kendime bide şu sebepten A sınıfı alacaklara yüksek cc motorla ders ve sınava giriyordu dedim şimdi 8'i dönerken gazı fazla...
Mesela 2016 yılı öncesi a2 ehliyeti olanlar bütün cc leri sürebiliyordu şimdi a a1 a2 diye ayrılmış peki sence şöyle birşey yaparlarmı 10 sene üzeri a2 ehliyeti olanlar tüm motosikletleri kullanabilir diye falan
1759903707
Mesela tmax 560 alsak, ninja 400 alsak yada r6 alsak ayıkmazlarmı? Tmax...
Selam,A2 ehliyetle biliyorsunuz 35 kw ye kadar olan motosikletleri sürme hakkı veriliyor mesela 400cc olup 40kw olan bir motoru a2 ehliyet süremez, bir çoğunluk 600cc diye biliyor,peki şimdi Yamaha R6 600cc ama 90 kw lik bi motor.A2 ehliyetle bu makineyle çevirmeye girsek ayıkırlarmı?
Polis...
Yani çapak varsa bile zımpara yapmak için lastiği sökmek gerek zor iş inşallah öyle birşey yoktur ben akşam hava basıp takip edeyim artık bakacaz duruma göre :)
Tamam doğru diyorsunda motor yeni fazla kullanmadım garajda duran motorun birkaç ayda veya 3 ayda lastiğinin kendi kendine inmesi normalmi betonda duran lastik iner falan diyorlardı varmı öyle muhabbet?kullanılmayan motosikletin lastiği kendi kendine inermi dandik bi lastikte değil anlayamadım...
Hayırlı akşamlar garajda ara sıra kullandığım 4.000 km de bir motosikletim var geçen sene sıfır almıştım lastikleri michelin 10 gündür çalıştırmıyordum az önce inip aküsü çalışsın diye motoru 5 dakika çalıştırayım dedim bu arada lastikleri kontrol ettim motoru orta ayağa alırım her zaman öyle...
Kardeşim 50cc motosiklet diye bile geçmez motorlu bisiklettir yaşayacağın sorunlar bitmez hem ondan performans bekleme güç bekleme gücü neki azaltsın hava soğutmalı motorlu bisiklet onlar eğer bütçen varsa elindekini satıp sıvı soğutmalı bir japon icadı al
Sym motora bulaşma parçası sıkıntı servisi ilgisiz sen üretimi devamlı olan parçası ve yan sanayisi servisi bol olan bir motor al mesela pcx alabilirsin 125 olur dersen hem dayanıklı bir motosiklettir. Eğer eski kasa yadigar motosikletede binerim kendi ustam var eski modellerin içinden bile...
Sen çok şanslı bir adamsın o zaman sen o yıldan beri trafik cezası yemediysen çarşının göbeğinde 5 şarjör atsanda motosikletle insanların üzerinede çıksan hatta memurların gözü önünde teker yapsan sana ceza yazmayı bırak çevirip kimlik bile sormazlar sen öylelerindensin 😄 bende otobanda en sol...
Arka balata disk değişti hava filtreside değişti bugün bi 20 km yaptım eskisi gibi titremeye tam denk gelmedim takip edecem devam ederse tekrar baktıracam