Arama sonuçlarınız

1. K

Kan verdikten sonra Motosiklete binilirmi?

İllaki vermiştir mecbur kalınca bi menfaati varsa
  2. K

Cevaba bak üşüyen çocukmu oluyor sen hiç kan vermiyormusun
  3. K

Arkadaşlar hayırlı akşamlar düzenli olarak 3 ayda bir kan veriyorum sağlığa faydalı deselerde ben bir yandanda zararı olduğunu düşünüyorum kandaki değerlerin ve vitaminlerin eksileceğini düşünüyorum yan etki olarakta motosiklette çabuk üşüme,motosiklet kullanırken tansiyon düşmesi ve işin...
  4. K

A2 ehliyetle yüksek cc motor kullansak sıkıntı olurmu?

Ben A2 yi 28 yaşımdayken aldım hatta sürücü kursu niye A almıyorsun demişti gerek yok A2 yeter demiştim ama şimdi beğendiğim motorlar olunca niye A almadım diyorum kendi kendime bide şu sebepten A sınıfı alacaklara yüksek cc motorla ders ve sınava giriyordu dedim şimdi 8'i dönerken gazı fazla...
  5. K

Doğarken asaleti,yaşarken cesareti,ölürken şehadeti elden bırakmayız Mardinliyiz...
  6. K

Mesela 2016 yılı öncesi a2 ehliyeti olanlar bütün cc leri sürebiliyordu şimdi a a1 a2 diye ayrılmış peki sence şöyle birşey yaparlarmı 10 sene üzeri a2 ehliyeti olanlar tüm motosikletleri kullanabilir diye falan 1759903707 Mesela tmax 560 alsak, ninja 400 alsak yada r6 alsak ayıkmazlarmı? Tmax...
  7. K

Selam,A2 ehliyetle biliyorsunuz 35 kw ye kadar olan motosikletleri sürme hakkı veriliyor mesela 400cc olup 40kw olan bir motoru a2 ehliyet süremez, bir çoğunluk 600cc diye biliyor,peki şimdi Yamaha R6 600cc ama 90 kw lik bi motor.A2 ehliyetle bu makineyle çevirmeye girsek ayıkırlarmı? Polis...
  8. K

2.Motorumun lastikleri neden kendi kendine iniyor

Araba lastikçisine gitsem değiştirirmi? Lastiği sökmeleri gerekiyormu?
  9. K

Yani çapak varsa bile zımpara yapmak için lastiği sökmek gerek zor iş inşallah öyle birşey yoktur ben akşam hava basıp takip edeyim artık bakacaz duruma göre :)
  10. K

Tamam doğru diyorsunda motor yeni fazla kullanmadım garajda duran motorun birkaç ayda veya 3 ayda lastiğinin kendi kendine inmesi normalmi betonda duran lastik iner falan diyorlardı varmı öyle muhabbet?kullanılmayan motosikletin lastiği kendi kendine inermi dandik bi lastikte değil anlayamadım...
  11. K

Hayırlı akşamlar garajda ara sıra kullandığım 4.000 km de bir motosikletim var geçen sene sıfır almıştım lastikleri michelin 10 gündür çalıştırmıyordum az önce inip aküsü çalışsın diye motoru 5 dakika çalıştırayım dedim bu arada lastikleri kontrol ettim motoru orta ayağa alırım her zaman öyle...
  12. K

Enjeksiyonlu 50cc çözülemeyen ariza

Kardeşim 50cc motosiklet diye bile geçmez motorlu bisiklettir yaşayacağın sorunlar bitmez hem ondan performans bekleme güç bekleme gücü neki azaltsın hava soğutmalı motorlu bisiklet onlar eğer bütçen varsa elindekini satıp sıvı soğutmalı bir japon icadı al
  13. K

125 cc ve üstü scooter tavsiye eder misiniz?

Sym motora bulaşma parçası sıkıntı servisi ilgisiz sen üretimi devamlı olan parçası ve yan sanayisi servisi bol olan bir motor al mesela pcx alabilirsin 125 olur dersen hem dayanıklı bir motosiklettir. Eğer eski kasa yadigar motosikletede binerim kendi ustam var eski modellerin içinden bile...
  14. K

Sivil Polisler trafik cezası yazabiliyormu

Sen çok şanslı bir adamsın o zaman sen o yıldan beri trafik cezası yemediysen çarşının göbeğinde 5 şarjör atsanda motosikletle insanların üzerinede çıksan hatta memurların gözü önünde teker yapsan sana ceza yazmayı bırak çevirip kimlik bile sormazlar sen öylelerindensin 😄 bende otobanda en sol...
  15. K

Motosiklet titreme ve sarsıntı yapıyor usta çözemedi?

Arka balata disk değişti hava filtreside değişti bugün bi 20 km yaptım eskisi gibi titremeye tam denk gelmedim takip edecem devam ederse tekrar baktıracam
  16. K

Abi sadece kalkışarda ileri geri sallantı sarsıntı yapıyor motor titriyor trafikte yavaş seyir halindeyken yapıyor bide işin kötü yanı ara sıra yapıyor anlayamadım
  17. K

R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

Bu sürekli söylediği kişi kim artık sinirlenmeye başlıyorum benimle kafa yapıyorsa söyleyin şuna motoru yoksa para toplayalım bitane 50cc alalım biraz seyahate çıksın psikiyatrik rahatsızlığı varsada söylesin burda açık açık
  18. K

Hayırlı günler motosikleti ustaya getirdim dün fren gitmişti balata komple bitmiş diski yemiş disk balata değişecek titreme ve sarsıntı yapıyordu debriyaja baktı önceden çözememişti özellikle trafikte dur kalkta ve çok yavaşken sarsıntı yapıyor sarsıntı yaparak kalkıyor motosiklet...
  19. K

Ben para biriktiriyorum eksiğim çok şuan belki 2 sene sonra eksiğim tamamlanırsa bitane araba almayı düşünüyorum bazen yolda pahalı motor sürücüleri görünce içimden sövüyorum hangi akla hizmet ediyorlar diye ben şahsen zengin birisi olsam zenginliği yaşamak isterim riskli şeylerden uzak dururdum...
  20. K

Bütçeye bağlı ilk önce bütçe söylemen lazım ama 800.000₺ aşağısında öneri vermiyorum :)