kaleli88 kullanıcısının son içeriği

1. K

Sym Jet 14 Aksesuar yardımı

Arkadaşlar sym jet 14 scooter alarak aranıza katıldım. Daha önce uzun yıllar cbf 150 kullanmıştım. Genelde şehir içi kullandığım için ve eşimle birlikte bazende çocukla birlikte kullandığımız için scootera geçmeye karar verdik ve sym jet 14 almaya aldık. Öncelikle motorun görünüşü bence güzel...
  2. K

Sıfır Scooter Tavsiyesi...

Arkadaşlar 12-13 bin civarı sıfır veya sıfıra yakın scooter almayı düşünüyorum. Genelde 2 kişi şehir içi kullanacağım , fazla sıkıntı çıkartmayan scoter almayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz 2 kişi için ideal şehiriçi scooter önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  3. K

Motosiklet değişikliği tavsiyesi.

Arkadaşlar yaklaşık 12 yıldır motosiklet kullanıyorum , en uzun süre kullandığım ve en son motosikletim cbf 150. Dün itibariyle cbf i satıp motorsuz kaldım. Hem farklı bir marka , model motosiklet almak istiyorum. Benim için önemli olan genelde eşimle artçılı olarak kullandığım için düz seleli...
  4. K

Yeni Motosiklet için kullanıcı tavsiyesi...

Arkadaşlar uzun süredir cbf kullanıcısıyım bu 3. cbf'im ve yaklaşık 2 sene önce sıfır olarak almıştım ve artık model ve bir nebze de olsa cc yükseltmek istiyorum. Daha önce ybr, dink 200 , boxer motosikletlerim olmuştu fakat her seferinde satıp tekrar cbf aldım. Çok fazla kilometre yapmıyorum...

Yeni mesajlar