KaioKen kullanıcısının son içeriği

1. KaioKen

İlk yaptığınız kaza nasıldı?

Merhaba arkadaşlar ben de bugün ilk kazamı yaptım alırım bir hayırlı olsununuzu. Sabah 10'da evden çıkıp eve 6 gibi geri dönerken katettiğim 300 km. bırakın kaza atlatmayı tehlikeye bile girmemişken eve 300 metre kala kısa şehir içi sokak darlığındaki bir virajda yolun kayganlığı sebebiyle...
  2. KaioKen

Balıkesir - İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale Motosiklet Yolculuğum

Herkese merhabalar. Daha önce konusunu açıp tavsiye istediğim ve gerçekleştirdiğim yolculuğumu sizinle paylaşmak isterim. Dominar 400 (lanet tek silindir) ile yaptığım bu yolculukta titreşimden mabadı bir yerlerde bırakmış olsam da genel olarak yollardan keyif alarak sürdüm. Genel olarak...
  3. KaioKen

1200Km Marmara turu Tüm deneyimlerim

Olsun hocam önümüz yaz zaten. Önümüzdeki aylarda paslaşalım birlikte gideriz.
  4. KaioKen

1200Km Marmara turu Tüm deneyimlerim

Aynı rotayı ben de bu haftasonu gideceğim (geçen hafta hanımın zoruyla arabayla denize gittik) o yüzden bilgilendirici olmuş. Elinize sağlık.
  5. KaioKen

19-20-21 Haziran Tarihli Balıkesir - İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale Turu İçin Tavsiye

Merkezdeyim hocam olur vallahi. Zaman önemli değil ya, feribotun manzarasını o rüzgarını çok seviyorum vallahi. Mis gibi oluyor denizi seyrediyorum.
  6. KaioKen

19-20-21 Haziran Tarihli Balıkesir - İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale Turu İçin Tavsiye

Planların değişmesi sebebiyle gezimi 27-28-29 Haziran'a erteledim. Gelecek arkadaşlar varsa beklerim.
  7. KaioKen

Geçmişte kalmışız :LOL: 1781250846 Hocam bu ücretsiz çevre yolunun girişi ve çıkışı tam olarak neresi? Haritadan gösterebilme şansın var mıdır?
  8. KaioKen

Merhabalar baylar bayanlar. Hazır havalar da fazla ısınmamışken arkadaşımın yanına 1-2 gece kalmalı bir Marmara turu yapmayı planlıyorum. Güzergahları aşağıya bırakıyorum. Önerebileceğiniz yerler, görülmesi gereken anıtlar ve/veya yollar mevcutsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Buna ek olarak aynı...
  9. KaioKen

Marmara Turu Ve Tavsiye Önerisi

Üstat ben de 19'unda Balıkesir'den İstanbul'a gideceğim. 20'sinde Darlık virajlarını Teke taraflarını turlayıp 21'inde sabahtan Uçmakdere tarafından Çanakkale - Balıkesir yapıp geri döneceğim. Tam tarih ne düşünüyorsun? Dönüşte beraber gelebiliriz.
  10. KaioKen

Sport Touring motor tavsiyesi

Hız sabitlemeli Tracer 900 GT - 2018 - 2019 modelleri işinizi görecektir.
  11. KaioKen

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Şuraya yakışıklı bir Dominar 400 bırakayım. Yandaki yazıları önceki sahibi yapmıştı. Ben söktüm tabii sonra.
  12. KaioKen

N'oldu bizim ' Ciğer ' operasyonu ?

Meşajınızı aldım kardeşim, ben de evet diyorum. Balıkesir/Merkez'deyim.
  13. KaioKen

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

Tepik çakmak suretiylen sürüyorum ben. Defalarca köpek saldırdı, ya motoru üstlerine sürdüm ya da bana doğru hamle yapacaklarını anlayınca kanatlarını açan kaz suretiyle bacaklarımı açıp çok yaklaşırlarsa da tekmeyi yapıştırırım. Bu zamana kadar bu yöntem sayesinde sayısız belayı defettim.
  14. KaioKen

Balıkesir'e Yerleştim. Geyikli-Assos-Adatepe'yi Geziyorum.

Hocam Burhaniye - Bergama arası köy yolları harikadır tavsiye ederim. Defalarca gitmişliğim var. Ben de Balıkesir'deyim. Bir ara buluşup gezelim. Elinize sağlık. Düzenleme: https://www.motosiklet.net/forum/konu/5-nisan-2026-balikesir-bergama-burhaniye-balya-rotam.224761/ konumda rotaya ilişkin...
  15. KaioKen

Kuba Superlight 125 ile Yaptığım Görece Uzun Yollar (Çanakkale ve Çevresi)

Üstat ben de Balıkesir Merkez'deyim. Bir ara haberleşelim de Çanakkale'yi gezelim. Selamlar.