Arama sonuçlarınız

1. K

N'oldu bizim ' Ciğer ' operasyonu ?

Meşajınızı aldım kardeşim, ben de evet diyorum. Balıkesir/Merkez'deyim.
  2. K

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

Tepik çakmak suretiylen sürüyorum ben. Defalarca köpek saldırdı, ya motoru üstlerine sürdüm ya da bana doğru hamle yapacaklarını anlayınca kanatlarını açan kaz suretiyle bacaklarımı açıp çok yaklaşırlarsa da tekmeyi yapıştırırım. Bu zamana kadar bu yöntem sayesinde sayısız belayı defettim.
  3. K

Balıkesir'e Yerleştim. Geyikli-Assos-Adatepe'yi Geziyorum.

Hocam Burhaniye - Bergama arası köy yolları harikadır tavsiye ederim. Defalarca gitmişliğim var. Ben de Balıkesir'deyim. Bir ara buluşup gezelim. Elinize sağlık. Düzenleme: https://www.motosiklet.net/forum/konu/5-nisan-2026-balikesir-bergama-burhaniye-balya-rotam.224761/ konumda rotaya ilişkin...
  4. K

Kuba Superlight 125 ile Yaptığım Görece Uzun Yollar (Çanakkale ve Çevresi)

Üstat ben de Balıkesir Merkez'deyim. Bir ara haberleşelim de Çanakkale'yi gezelim. Selamlar.
  5. K

18 Nisan 2026 Balıkesir - Balya - Yenice - Çan - Bayramiç - Küçükkuyu - Edremit Gezim

Olur hocam çok iyi olur :) Cam terasa gidecektim de rüzgâr hızı 20 küsürlerde olduğu için biraz yemedi açıkçası ve o yokuşu çıkarken çok tırsıyorum açıkası. Bir dahaki yolculuğumda rüzgâr biraz daha iyi olursa deneyimleyeceğim.
  6. K

18 Nisan 2026 Balıkesir - Balya - Yenice - Çan - Bayramiç - Küçükkuyu - Edremit Gezim

Katılıyorum. Yolun kalitesi çok iyi olsa da sıkıcı geliyor oraları. Manzaralı yoldan gitmek her zaman tercihim olmuştur.
  7. K

Merhabalar. Bu hafta da havanın güzel olmasını fırsat bilip (aşırı rüzgarlıydı şansıma) motosiklet ile yine bir yarım körfez turu yaptım. Balıkesir merkez çıkışlı, Balya > Yenice > Çan > Bayramiç > Küçükkuyu > Altınoluk > Edremit ve yine Balıkesir rotasında sürdüm. Rüzgâr biraz can sıksa da yine...
  8. K

5 Nisan 2026 / Balıkesir - Bergama - Burhaniye - Balya Rotam

Birçoğu tabii ki kötü ama güzel olanı da gerçekten çok güzel. Savaştepe - İvrindi arası yollar (özellikle Savaştepe tarafından giriş yapıldığında) o kadar kaliteli yollar var ki insan gerçekten mest oluyor. Ama tabii ki yolların geneli böyle olduğu için yapacak bir şey yok. En azından Bergama -...
  9. K

Motoru satmalı mı Binmeye devam mı etmeli

Vallahi bende de Dominar 400 var, hayalim Tracer 900 GT. Dominar 400'ü (şu anda 40 binde) daha 1-2 sene kullanacağız gibi görünüyor. Benim için şu anda tek eksisi kafa grenajından gelen plastik sürme sesi o kadar.
  10. K

Bu Balya ile Yenice arasındaki Balya'dan çıkar çıkmaz başlayan yolların kalitesi hala çok kötü. Viraj yapmayı geçtim, tırlar da sık geçtiği için uçurumdan uçacağım diye ödüm kopuyor. Bir de Balya'nın havası gerçekten çok soğuk ve sürüş zevkini gerçekten etkiliyor. 1775482338 Site mesajımı...
  11. K

Pazar gününü ve havayı fırsat bilerek Dominar 400 motosikletim ile haftasonu ufak bir gezinti yaptım. Genellikle sakin - virajlı yolları ve köy yollarını tercih ediyorum. Balıkesir ve çevresinde arkadaşlar varsa haftasonları -iyi havalarda- birlikte dolaşmak isterim. Canlı rota...
  12. K

Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bu kafa tarafındaki titreşimden doğan ses sorunuyla ilgili bilgisi ve çözümü olan var mı? Şehir içi kullanımda çıldırtacak düzeye geldi.