Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Motosiklet.TV
Foto Galeri
İletişim
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
KaioKen 'in en son etkinliği
Ana sayfa
KaioKen
,
1200Km Marmara turu Tüm deneyimlerim
başlıklı konuya cevap yazdı.
Aynı rotayı ben de bu haftasonu gideceğim (geçen hafta hanımın zoruyla arabayla denize gittik) o yüzden bilgilendirici olmuş. Elinize...
24 Haz 2026
KaioKen
19-20-21 Haziran Tarihli Balıkesir - İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale Turu İçin Tavsiye
konusundaki
SpaxusS mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
https://hizliresim.com/glmyv3m bu rotayı tamamladım bende 1782132197
22 Haz 2026
KaioKen
,
19-20-21 Haziran Tarihli Balıkesir - İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale Turu İçin Tavsiye
Merkezdeyim hocam olur vallahi. Zaman önemli değil ya, feribotun manzarasını o rüzgarını çok seviyorum vallahi. Mis gibi oluyor denizi...
20 Haz 2026
KaioKen
konusundaki
LynXMaSTeR mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
görükle kavşağında otobana gir hocam, terminalin oradan çıkarsın, orası ücretsiz, nilüfer tarafında çok fazla trafik ve ışık var. ayrıca...
20 Haz 2026
KaioKen
,
Planların değişmesi sebebiyle gezimi 27-28-29 Haziran'a erteledim. Gelecek arkadaşlar varsa beklerim.
19 Haz 2026
KaioKen
regal raptor daytona&classic 125 istiyorum alınır mı
konusundaki
Osm@n mesajınıza
Haha
tepkisini verdi.
Adı REGL'e benzeyen motora binilmez. Bineyim dersin o gün su koy verir. 🥱
18 Haz 2026
KaioKen
Bir garip kitleme mevzusu ? 🤷♂
konusundaki
süleyman5808 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
şöyle hafif manzara eşliğinde bırakıyorum buraya hocam :) 1781528937 teşekkürler, rodaj dan sonra daha yakışıklı olacak inşallah 😀
16 Haz 2026
KaioKen
konusundaki
TanImsIz mesajınıza
Haha
tepkisini verdi.
Rotanı incelerken birde ne göreyım ? Benim evimin önünden geciyorsun 😊 Eslik etmek isterdim ama Ören'deyim şuan..
13 Haz 2026
KaioKen
konusundaki
ahrirep mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Hatırladığım kadarıyla bu yol ücretsiz olması lazım, sürekli kullanan arkadaşlar varsa onlar da yorum yaparsa çok iyi olacaktır...
12 Haz 2026
KaioKen
konusundaki
ahrirep mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Bursa Gölyazı'ya uğrayabilirsin. Bursa merkezde işin yoksa Bursa'nın ücretsiz çevreyolunu da kullanabilirsin. Kuzeyinde kalıyor sonra...
12 Haz 2026
KaioKen
,
Geçmişte kalmışız :LOL: 1781250846 Hocam bu ücretsiz çevre yolunun girişi ve çıkışı tam olarak neresi? Haritadan gösterebilme şansın...
12 Haz 2026
KaioKen
,
Moto Sohbet
forumunda
başlıklı bir konu başlattı.
Merhabalar baylar bayanlar. Hazır havalar da fazla ısınmamışken arkadaşımın yanına 1-2 gece kalmalı bir Marmara turu yapmayı...
12 Haz 2026
KaioKen
,
Marmara Turu Ve Tavsiye Önerisi
Üstat ben de 19'unda Balıkesir'den İstanbul'a gideceğim. 20'sinde Darlık virajlarını Teke taraflarını turlayıp 21'inde sabahtan...
12 Haz 2026
KaioKen
,
Sport Touring motor tavsiyesi
Hız sabitlemeli Tracer 900 GT - 2018 - 2019 modelleri işinizi görecektir.
12 Haz 2026
KaioKen
Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?
konusundaki
arndiol mesajınıza
Haha
tepkisini verdi.
Domiye aynı çanta ve sele kılıfını takmışız :D
10 Haz 2026
Yeni mesajlar
CFMOTO 450 MI XMAX 250 TECHMAX Mİ?
(1 Viewer)
En son: Emircan125
Dün 23:08 da
Moto Sohbet