Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkese motosiklet tecrübem yok motoru da 1 ay önce alip öğrendim. az önce motoru sola yatirdim ayakligi kapatamadığım için. Yatırdığım zaman biraz benzin baya da yağ akıttı (3 4 gün önce birden küt diye ses geldi eve gittim motoru koydum 1 gün sonra da baya yağ akıttığını fark ettim...
Merhaba herkese motosiklet tecrübem yok motoru da 1 ay önce alip öğrendim. az önce motoru sola yatirdim ayakligi kapatamadığım için. Yatırdığım zaman biraz benzin baya da yağ akıttı (3 4 gün önce birden küt diye ses geldi eve gittim motoru koydum 1 gün sonra da baya yağ akıttığını fark ettim...
Merhaba rks rnx plus aldım 1 ay önce ilk motorum hiç tecrübem yok yolda giderken arada tak diye ses geliyor zincir bol zincir ayarı yapilcak sanıyordum. arka basamak civatasi gevşemiş tıkır tıkır ediyor dün arkama birini aldım tıkır tıkır ediyor basamağa bassana dedim ben basıyorum zaten dedi...