Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Spil dağına yolculuk başlıyor
Manisanın dağdan kuşbakışı görünümü
Sisle birlikte yağış da başladı
Burası seyir yeri,güzel havada manisa manzarası güzel olurdu,ancak yoğun sis var
Çıkmaya devam ediyorum,
yaklaşık 1000 mt irtifadayım,yavaş yavaş kar başlıyor
Atalanına...
Geçen yıl karadeniz gezimizi sinopta kesmek zorunda kalmıştık,bu yıl düşündüğümüz geziyi tamamlayabildik,ancak tek motosikletle
bu yolculuğu göze alamadığımızdan karavanla gittik,seneye yeterli motosiklet sayısı oluştur bu yolculuğu tekrar düşünüyorum.
İzmirden yola çıkıyoruz
Afyon...
19 Mayısta İzmir MT olarak Yamanlar Karagöl kamp alanındaydık
Üç kişi olduğumuzdan karavanımızla gelmek zorunda kaldık
Gece kamp ateşinde kahve de bir başka oluyor
Muhittinden curayla küçük bir halk müziği konseri
Ve dönüş yolundayız
---------- Mesajlar birleştirildi -...
İzmir Armutlu-Bayramlı yolunda karlı havada tek başına kısa bir gezi,maksat stres atmak:))
Bugün İzmir Armutlu Bayramlı köy yolundaydım,yükseldikçe kar yağışı yoğunlaştı,daha fazla çıkamadan geri döndüm...
Spil dağına tırmanış
Mirdivencik tepesi 1000 metre
Sis ve yağış 1000metreden sonra iyice yoğunlaşmaya başladı
Yaklaşık 1200 mt deyim sisve yağış çok arttı,kendi kendime "bir de kurt çıkarmı,üstelik tek başınayım da"diye aklımdan kötü şeyler geçmeye başladı:pale:
At alanı bölgesindeyim rakım...
Bugün bayramın üçüncü günü İzmirli motor sevdalıları bir gezi düzenleyelim dedik ve sabah buluşup izmirden Bozdağ gölcük'e gittik,sucuk mangal yaptıktan sonra ödemiş üzeri tireye gittik ve toptede çay içtikten sonra tekrar İzmire döndük,güzel bir günübirlik gezi oldu
İzmirden yola çıktık...
Haziran başında İzmirdem yola çıktık,kuşadası festivali öncesi kamp yerine uğradıktan sonra Bodruma devam ettik,o akşam orada kaldık.
Bafa gölünde kahvaltı molası
o gece Bodrumdaydık
Ertesi günü sabah uyandığımızda Bodrum-Datça feribotunun kalkmasına yarım saat kamıştı,neyse ki beş...
Arkadaşlar,4-5 eylül 2010 da fethiyede dünya motosiklet yarışları yapılacak,ben izmirden 3 eylül akşamı fethiyeye yola çıkıyorum gelmek isteyen olursa birlikte gidebiliriz.Organizasyon konaklamayı fethiye uygulama otelinde öneriyor.