K.Kalkavan kullanıcısının son içeriği

1. K.Kalkavan

Yönetici Yönetici ditdi ditdi ditdi dit.

Hadi yahu neredesiniz? Bi'ban atında diğer hesaplardan az yazayım. Şu reklam köşesine de, Salih Seni Seviyoruz diye reklam açın. Ben olmasam, Bir çok ben olmasa, Forumda sohbet dönmeyecek artık.
  2. K.Kalkavan

Salih is back MT Ailesi

Evet, ne var ne yok? Aranızda kaç tane ben var sizce? Bazen kendim yazıp kendim cevap veriyorum pekte zevkli olmuyor. Bu yüzden bir kaç üyelik banlatma kararı aldım. Zaten forumda 60 aktif üye var. 15 tanesi benim. İnsanda kalmadı be. Nerede o eski üyeler eski sohbetler. Valla...
  3. K.Kalkavan

Salih is back MT Ailesi

Evet, ne var ne yok? Aranızda kaç tane ben var sizce? Bazen kendim yazıp kendim cevap veriyorum pekte zevkli olmuyor. Bu yüzden bir kaç üyelik banlatma kararı aldım. Zaten forumda 60 aktif üye var. 15 tanesi benim. İnsanda kalmadı be. Nerede o eski üyeler eski sohbetler. Valla...
  4. K.Kalkavan

Salih is back MT Ailesi

5. K.Kalkavan

Ufak bir tesadüf ?

Selâm, Az önce haberlerde şöyle bir şey gördüm, Yeni bir düzenlemeyle belediyelerin tapu sorgulama hakları, içişleri bakanlığına devredilmiş. Yani gerek Kanal İstanbul Projesi gerek benzeri yerlerde oluşan el değişmeleri artık sadece içişleri bakanlığı tarafından görülebilecek. Tamda...
  6. K.Kalkavan

Kaç Sapız ?

Kalmış 2020'e iki saat. Hatun dedi şuraya gidelim. Buraya gidelim. Ben diyorum, benden geçti. Otur oturduğun yerde. Sonuç? Sapın in your face. Netflixde Atiye ye başlıyım diyorum. Var mı başka sap ? Buyursun gelsin beraber izleyelim.
  7. K.Kalkavan

Konuşmak mı Çalışmak mı?

Selâm, Bu konuyu açtığım için lütfen beni yanlış anlamayın ama konuşmak ile çalışmak arasında ki farkı size dilim döndüğünce izah etmek istiyorum. Televizyonu açtığım zaman sokağa çıktığım zaman foruma girdiğim zaman hep bir içten içe sitem seziyorum insanlarda. Kimse genel olarak...
  8. K.Kalkavan

Yerli Otomobil Tanıtım Töreni

Selâm, Şuan Gebze'de Yerli Otomobil Tanıtım Töreninde bulunuyorum. Mustafa Varank kürsüde konuşma yapıyor. Birazdan Recep Tayyip Erdoğan beyfendi kürsüye geçecek. Tanıtımdan sonra araç ile alakalı düşüncelerimi sizlerle paylaşacağım.
  9. K.Kalkavan

İstanbul'dan Selâmlar.

Merhaba, Aranıza bir kaç gün önce katıldım. Forum kurallarını okuduktan sonra tanışma bölümüne konu açmam gerektiğini öğrenerek sizlere kendimi tanıtmak istiyorum. Adım Kağan ve İstanbul'da yaşıyorum. Mesleğim yazılım mühendisliği. Yaşım 27. Motosiklet tecrübem; 2006 yılında...
  10. K.Kalkavan

İstanbul'da yaşayanların dikkatine.

Selâm, 14 Aralık Cumartesi akşam saatlerinde İstanbul Beşiktaş Kazan Sk. da geri, geri aracım ile gelirken ufak bir kaza yaşadığımız motosiklet sürücüsü arkadaşa ulaşma amacı ile bu konuyu açıyorum. Söz konusu arkadaş forum üyesi veya bir üyenin tanıdığı ise bana ulaşmasını talep ediyorum...

Yeni mesajlar