jonvolkan 'in en son etkinliği

• jonvolkan
    Rezalet bir şeymiş. Bilgilendirme için teşekkürler.
  • jonvolkan
    jonvolkan , Bakım için yağ toplama kabı bulamıyorum başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bitkisel sıvı yağları teknoloji ile oynayarak içindeki doymamış yağ asitlerini hidrojenize ediyor ve doymuş yağ asitlerine çevirip...
  • jonvolkan
    jonvolkan , ADX 250 Modelleri Bayilerde! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu devirde diğer bazı 250 cc motosikletlerle kıyaslandığında Sym gibi bir marka bu fiyatı bence hakediyor. Çok da yakışıklı ve albenili...
  • jonvolkan
    jonvolkan , Kawasaki Vulcan S başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben de öyle kastettiğinizi düşünmüştüm.. .:) Bir süredir sizin triumph başlıklarınızı okumaktan çok keyif alıyorum. Bu arada epey bir...
  • jonvolkan
    jonvolkan , Lastikleri değiştirmeli miyim? başlıklı konuya cevap yazdı.
    2 yıl önce Xmax 400 için Anlas Tournee 2 lastik takımı aldım. Islakta motosikleti aşırı temkinli kullanırım o yüzden yorumum olamaz...
  • jonvolkan
    jonvolkan Kawasaki Vulcan S konusundaki Memcoş48 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Vulcan S güzel görünen bir motosiklet ama Dere kenarına inmelik, iki kişi konforlu binmelik, asfalt dışına çıkmalık motor değil. Eğer...
  • jonvolkan
    jonvolkan Kawasaki Vulcan S konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    İyi bakılmış olduğu sürece V Strom'da km'den çok yaşa dikkat etmek gerekir gibi. (Yaştan kaynaklı değişmesi gereken bazı ekstra parçalar...
  • jonvolkan
    Evet DL-650 için ilanlarda en yeni motosikletler 3 yaşında. Biri 7000, diğeri 14.100 km. Sonra km ler yükselip gidiyor. Ben de aslında...
  • jonvolkan
    Evet benim kullandığım NC nin de sürücü konfor selesi olmasına rağmen sele aşırı rahatsız gelmişti maalesef. 1784209038 Dik pozisyonda...
  • jonvolkan
    jonvolkan Kawasaki Vulcan S konusundaki vlad1462 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    scooter kullandığınız için, otoruş pozisyonuna aşinasınız diye önermiştim zaten. x 750 kullanıyorum ve motor yerleşimi sebebi ile ayak...
  • jonvolkan
    jonvolkan Kawasaki Vulcan S konusundaki Cavalry mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Düşündüğünüz modellere bakınca aşağı yukarı motosiklet için ayırdığınız bütçeyi tahmin edebiliyorum ve evet haklısınız çok seçenek yok...
  • jonvolkan
    Bunu ben de yaşadım. Ama durulacak gibi bir yer değildi. Arı boynumda vızır vızır titreşimini hissediyordum. Allah tan ben duracak yer...
  • jonvolkan
    Vulcan S öyle mantık gütmeden falan heves ettiğim bir motosiklet. Onu alsam dere mere umursamam uzaktan bakar, yanından teğet geçer...
  • jonvolkan
    jonvolkan Kawasaki Vulcan S konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    XT'lerin lastikler tubeless. Ancak tellerin janta bağlandığı kısım tasarımı nedeniyle kaliteli Alligator marka yan supap takılamıyor...
  • jonvolkan
    jonvolkan Kawasaki Vulcan S konusundaki Cavalry mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Merhaba, Vulcan S benim gözümde bir Cruiser değil, belki Naked. Ben zaten cruiser aramıyorum diyorsanız birşey söyleyemem. Depo ve...

Yeni mesajlar