JoeBlack kullanıcısının son içeriği

1. JoeBlack

Suzuki C800 Hyper Charger

Selam 2006 Suzuki C800 Hyper Charger Arıyorum.
  2. JoeBlack

Satılık ıvır zıvır

Tarz değişikliği ve fazlalıktan satılık ekipmanlar. marushin 999, beyaz, 1 sezon kullanıldı abd den geldi. m beden racing mont pantolon 1 sezon kullanıldı, 2006 c800 yan çanta, çanta aparatı, sisy bar, motor koruma barı, ön cam, orijinal egsoz, ilgilenenler mesaj atabilir.
  3. JoeBlack

Cruiser Custom İzmir

Selam, Kawa zx636 yı Suzuki c800 değiştirdim, İzmir de düzgün ve hesaplı custom işi yapan bildiğiniz yer var mıdır? (Çamurluk, pedal, gidon vs.) O kadar araştırdım pek bi yer yok, en son bana açtıracaklar :)
  4. JoeBlack

Custom Intruder

Selam, 2 sene zx636 dan sonra cruiser e geçiş yaptım, bu hafta 2006 intruder c800 aldım, T gidon ve çamurluk tadilatı düşünüyorum, nerde nasıl yapılır (izmir) konu ile ilgili bilgisi olanlar yazarsa sevinirim, bir de suzuki serrvis önerisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
  5. JoeBlack

Marushin Kask

MARUSHIN 999 RS KOUSEIDO Bu kask hakkında bilgisi olan kullanan var mı?
  6. JoeBlack

zx6r yakit

2005 zx6r 100km de 10 lt yakti normal mi? 4. ve 5. vites kullanmadim (sehir ici) normali nedir?
  7. JoeBlack

Zx6R Bilgi

Merhaba Arkadaşlar, 6 aylık Hyosung GT250R kullanıcısıyım, cuma günü 2005 ZX6R alıyorum, bu makina hakkında tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, İzmir de iyi bir usta, lastik ve eksoz tavsiyesine ihtiyacım var, bir de ZX6R kullanıcılarından genel bilgi alabilirsem iyi olur. Şimdiden herkese...

Yeni mesajlar