Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun süredir birsürü motor fikrinden sonra bu 2 model arasında karar kıldım. Şuan a kadar ybr-apache tarzı motorlar kullanmak durumunda kaldım. Naked-Sport bu iki motosiklet tipini uzun süreli sabit olarak kullanmadım. Genelde şehir içi, bazen ise yakın şehirler olmak kaydıyla şehirlerarası...
Uzun süredir motosiklet seçiminde kararsızdım ve bu kararsızlığım Kawasaki ninja 300 ile son buldu.
Fakat şöyle birşey farkettim.
Kawasaki resmi sitesinde:
2016 model Kawasaki Ninja 300 ABS : 5299 $
2016 model Kawasaki Ninja 300 ABS'siz : 4999 $
Kawasaki Türkiye sitesinde Fiyat listesinde ise...
Ben yıllardır ehliyetsiz motosiklet kullanmak durumunda kaldım. Bu sene ehliyetimi alıyorum fakat yeni sisteme göre A2 de belli sınırlandırmalar var yaşımda 23 ve ortalama 5-6 yıllık orta derecede tecrübem var. Yavaştan 600cc motosiklete geçmeyi planlıyordum fakat bu yeni sistem hayallerimi...
250-600 cc arası naked veya süpersport tarzı motor almayı düşünüyorum bütçem en fazla 17.000 tl olabilir.Yıllardır motor kullanıyordum fakat ehliyetimi daha yeni alıyorum. Yeni ehliyet sistemine göre de A2 600 cc altında kullanıma izin veriliyormuş. Gerek uzun mesafe gerekse şehir içi orta halli...