Ninja 300 - Z300 Hangisini önerirsiniz ?

Uzun süredir birsürü motor fikrinden sonra bu 2 model arasında karar kıldım. Şuan a kadar ybr-apache tarzı motorlar kullanmak durumunda kaldım. Naked-Sport bu iki motosiklet tipini uzun süreli sabit olarak kullanmadım. Genelde şehir içi, bazen ise yakın şehirler olmak kaydıyla şehirlerarası yolculuk yapmayı düşünüyorum. Sizce hangisi alınabilir ? Naked veya sport farketmiyor açıkçası benim için yani şimdilik.

Hiç farketmez.İkisi de olur.Naked farketmiyorsa daha ucuz olduğu için tercih edilebilir.

Z300 sürüş pozisyonu çok rahat, fren manetini iki parmakla sıkmak bana zor gelmişti (yüzük parmağım sıkışıyordu, kısa manetle çok daha iyi olur). Hafif, iyi gidiyor, iyi duruyor ve ben çok sevmiştim. Tavsiye ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
z serisi ayrı dünya. İkisinide kısa bir süre kullansan ninjanın yüzüne bakmayacağını düşünüyorum.

Ninja 300 kullaniyorum ss de bu klasmanda bence agirlik oturus rahatlik kullanis viraj sehirici acisindan en guzel motordur diyebilirim..

Öyle manet gibi ufak ayrıntılar önemli değil. Yani sürüş, atiklik, rahatlık, kıvraklık,hızlanma vs bunlar önemli benim için

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:40 ----------

Zaten o kadar 250-300cc ss içinde ninja açık ara önde oldu benim için naked seçmekten vazgeçersem alacagım tek motor oluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:42 ----------

Ah bi kullanma imkanımız olsa o zaman hemen karar verebilirdim.

Birde almayı düşündüğüm motorda Rosso 2 lastikler ve Tiger egzoz bulunduğunu söylediler Bu parçaların değeri nedir bilen var mı acaba ?

Egzoz değişmişse yüksek muhtemel motor sağdan kazalı olabilir.Orjinal egzozu mutlaka isteyin.Görün.

Egzoz u mutlaka sorarım zaten isterim. Onun haricinde değiştirdiği egzoz ve lastikler ne kadara mal oluyor onu ögrenmem lazım ona göre motorun fiyatını da çıkartmam lazım.

Egzoz u mutlaka sorarım zaten isterim. Onun haricinde değiştirdiği egzoz ve lastikler ne kadara mal oluyor onu ögrenmem lazım ona göre motorun fiyatını da çıkartmam lazım.

800 civarı tiger,lastiklerde 600 civarı ama 2. El de aksesuar hesabı yapılmaz.En azından gördüğüm bildiğim bu

Bunların ikisi de aynı motor değil mi?

Bu konuda Z300 değerlendirmesi için yazılmış http://www.bestbeginnermotorcycles.com/kawasaki-z300-review linkindeki yazıya göre Z300 ve Ninja 300 "ikiz değillerse bile kardeşler".

Aradaki farklar:
Oturuşları farklı.
Gidonları farklı. Z300, düz gidonu ile, şehir içi ve virajlı şehirlerarası yollar için daha uygun(muş).
Karenajları farklı.

Haliyle, kattığı hava da farklı.

Bir de, Ninja300'ün KRT modeli değilse, web sayfasına göre, Ninja 300'ün yeşil rengi yok.

Z300'ün yeşil rengi var.

Ama sizin asıl sorununuz, hızlanma, ataklık, vs. teknik özellilerden ziyade, tarza karar verememiş olmanız...

Bunların ikisi de aynı motor değil mi?

Bu konuda Z300 değerlendirmesi için yazılmış http://www.bestbeginnermotorcycles.com/kawasaki-z300-review linkindeki yazıya göre Z300 ve Ninja 300 "ikiz değillerse bile kardeşler".

Aradaki farklar:
Oturuşları farklı.
Gidonları farklı. Z300, düz gidonu ile, şehir içi ve virajlı şehirlerarası yollar için daha uygun(muş).
Karenajları farklı.

Haliyle, kattığı hava da farklı.

Bir de, Ninja300'ün KRT modeli değilse, web sayfasına göre, Ninja 300'ün yeşil rengi yok.

Z300'ün yeşil rengi var.

Ama sizin asıl sorununuz, hızlanma, ataklık, vs. teknik özellilerden ziyade, tarza karar verememiş olmanız...

teknik özelliklerini araştırdım. Çok fazla fark yok olan farklar da göz ardı edebileceğim farklılıklar. Sizin de dediğiniz gibi tarz konusunda karar veremedim. Ama dediğiniz şekilde şehir içi ve virajlı şehirlerarası yollarda z300 iyi ise biraz daha yoğunlaşayım z300 üstünde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar