jedilight kullanıcısının son içeriği

1. jedilight

Bir hayrina bana lastik versin

Beyler bu aralar butcem cok cok diplerde, ama yinede mecburen motora binip okula falan gidiyorum, ancak onun benzinine falan para ayiriyorum. Binlik niye aldin paran yoksa demeyin, aldik iste, onun borcu yuzunden zorlaniyorum gerci bu aralar. Sorunum su ki, motorun lastiginin celik telleri...
  2. jedilight

Motor max sıcaklığı

954rr motor aldığımdan bahsetmiştim. Malum yaz da geldi artık havalar ısındı. Bu büyük makinalarında isinip conta yakmasindan fakan bahsediyolar... Sorum şu ki; Bu motor kaç dereceye kadar güvenle binilebilir? Bi usta 100ün üstü riskli dedi, ama ben fatihde sürüyorum trafikde 105 dereceye...
  3. jedilight

Icim yaniyor gt250r calindi...

Tam da paraya ihtiyacim olup satmaya karar verdigimde 5 ay once aldigim; *2012 model Hyosung gt250r motorum calindi. *Siyah deposunda sticker var *Herseyi orjinal bi on sinyaller led. *06 GP 127 Plaka *Istanbul Fatih Akdeniz Cd.den calindi Seref yoksunu insanlar 24.12.2013 pazartesi gecesi...
  4. jedilight

Gt250r den 1000rr a geçmek

3 yıl ve su anda 50,000km ye yaklasan sirf kendi motorumla tecrubem var. Su anki motorum 2012 hyosung gt250r. Artik yeterli zaman gectigini dusunuyorum ve makineye gecme hevesim beni yiyip bitiriyo. Normalde 600luk almayi dusunuyodum 13-14bin tl civari. Tabi 2004-2005 model falan olacak...
  5. jedilight

Motosiklet Kullanımı Tamamen Yasaklanmalı

Motosiklet Kullanımı Tamamen Yasaklanmalı Evet dostlarım, yanlış okumadınız bir motosiklet forumunda yazılması gereken en garip şey. Sevgili kardeşlerim, saygı değer abilerim varsa ablalarım ben 21 yaşında İstanbul Hukukda okuyan bir motosiklet sevdalısıyım. 40,000km motor tecrübem var...

Yeni mesajlar